Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грибний пиріг?
Для цього пирога потрібна велика форма діаметром близько 30 см. Або приготуйте його на деко. Готується пиріг дуже просто, без премудростей, відмінний варіант для буднів.
Що знадобиться для тіста
100 грам маргарину
225 грам борошна
Половина чайної ложки солі
50 мл холодної води

Для начинки

300 - 400 грам грам відварених грибів
Одна - дві цибулини
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і перець за смаком

Для заливки

Одне яйце
100 мл. вершків
Свіжа зелень і трохи тертого сиру
Приготування

Борошно посікти з маргарином, додати сіль і влити воду. Замісити тісто. Форму змастити маслом, тісто розкачати за розміром форми, викласти тісто у форму, денце побити виделкою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати корж 15 хвилин.
В цей час готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, злегка обсмажуємо в олії. Викладаємо крупно нарізані гриби, обсмажуємо, додаємо сіль і перець за смаком.
Дістаємо форму, викладаємо готову начинку на тісто. Віночком збиваємо яйце з вершками, додаємо зелень і тертий сир. Цією сумішшю заливаємо гриби. Ставимо в духовку і випікаємо ще десять хвилин. Гарячий пиріг можна посипати тертим сиром.
Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, тісто

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Рибний паштет з овочами
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Творожник "Далматинець"
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: