Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грибний пиріг?
![]() Що знадобиться для тіста 100 грам маргарину 225 грам борошна Половина чайної ложки солі 50 мл холодної води Для начинки 300 - 400 грам грам відварених грибів Одна - дві цибулини Дві столових ложки рослинного масла Сіль і перець за смаком Для заливки Одне яйце 100 мл. вершків Свіжа зелень і трохи тертого сиру Приготування Борошно посікти з маргарином, додати сіль і влити воду. Замісити тісто. Форму змастити маслом, тісто розкачати за розміром форми, викласти тісто у форму, денце побити виделкою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати корж 15 хвилин. В цей час готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, злегка обсмажуємо в олії. Викладаємо крупно нарізані гриби, обсмажуємо, додаємо сіль і перець за смаком. Дістаємо форму, викладаємо готову начинку на тісто. Віночком збиваємо яйце з вершками, додаємо зелень і тертий сир. Цією сумішшю заливаємо гриби. Ставимо в духовку і випікаємо ще десять хвилин. Гарячий пиріг можна посипати тертим сиром. | |
Просмотров: 644 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |