Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грибний пиріг?
Для цього пирога потрібна велика форма діаметром близько 30 см. Або приготуйте його на деко. Готується пиріг дуже просто, без премудростей, відмінний варіант для буднів. Що знадобиться для тіста 100 грам маргарину 225 грам борошна Половина чайної ложки солі 50 мл холодної води Для начинки 300 - 400 грам грам відварених грибів Одна - дві цибулини Дві столових ложки рослинного масла Сіль і перець за смаком Для заливки Одне яйце 100 мл. вершків Свіжа зелень і трохи тертого сиру Приготування Борошно посікти з маргарином, додати сіль і влити воду. Замісити тісто. Форму змастити маслом, тісто розкачати за розміром форми, викласти тісто у форму, денце побити виделкою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати корж 15 хвилин. В цей час готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, злегка обсмажуємо в олії. Викладаємо крупно нарізані гриби, обсмажуємо, додаємо сіль і перець за смаком. Дістаємо форму, викладаємо готову начинку на тісто. Віночком збиваємо яйце з вершками, додаємо зелень і тертий сир. Цією сумішшю заливаємо гриби. Ставимо в духовку і випікаємо ще десять хвилин. Гарячий пиріг можна посипати тертим сиром. | |
Просмотров: 633 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |