Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гостре куряче філе?
Чоловікам такий варіант приготування курки повинен сподобатися. Трохи овочів, гострі приправи, соус насиченого смаку і рум'яне куряче філе - відмінне поєднання і для повноцінного гарячого страви, і для холодного салату. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе Дві чайних ложки готової гірчиці Три - чотири столові ложки борошна Столова ложка крохмалю Дві - три столових ложки рослинного масла Три столових ложки соєвого соусу Сухий кріп Червоний мелений перець, сіль Одна морквина Одна цибулина Один болгарський перець Приготування Філе нарізаємо невеликими шматочками, обмазуємо гірчицею і посипаємо сухим кропом. Якщо час дозволяє, то куряче філе маринуємо кілька годин (краще на ніч). Якщо часу немає - то маринуємо хоча б годину. Після маринування обвалюємо в борошні і крохмалі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо на сильному вогні хвилин десять помішуючи. Солимо і перчимо, додаємо соєвий соус. Овочі чистимо, цибулю ріжемо дрібно, моркву натираємо на тертці, болгарський перець ріжемо соломкою. Обсмажуємо на окремій сковорідці в олії до готовності. Викладаємо обсмажені овочі до м'яса, тушкуємо п'ять хвилин, і подаємо гостру курочку зі свіжими овочами. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |