Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гостре куряче філе?
Чоловікам такий варіант приготування курки повинен сподобатися. Трохи овочів, гострі приправи, соус насиченого смаку і рум'яне куряче філе - відмінне поєднання і для повноцінного гарячого страви, і для холодного салату.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
Дві чайних ложки готової гірчиці
Три - чотири столові ложки борошна
Столова ложка крохмалю
Дві - три столових ложки рослинного масла
Три столових ложки соєвого соусу
Сухий кріп
Червоний мелений перець, сіль
Одна морквина
Одна цибулина
Один болгарський перець
Приготування

Філе нарізаємо невеликими шматочками, обмазуємо гірчицею і посипаємо сухим кропом. Якщо час дозволяє, то куряче філе маринуємо кілька годин (краще на ніч). Якщо часу немає - то маринуємо хоча б годину.

Після маринування обвалюємо в борошні і крохмалі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо на сильному вогні хвилин десять помішуючи. Солимо і перчимо, додаємо соєвий соус.

Овочі чистимо, цибулю ріжемо дрібно, моркву натираємо на тертці, болгарський перець ріжемо соломкою. Обсмажуємо на окремій сковорідці в олії до готовності. Викладаємо обсмажені овочі до м'яса, тушкуємо п'ять хвилин, і подаємо гостру курочку зі свіжими овочами.
Просмотров: 433
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, куряче

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Пиріг з горіхами
Готуємо кіш
Гуляш з індички з кабачками
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Салат ананасно-маслиновый
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: