Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати горіхові тістечка?
Ніжне сирне тісто чудово поєднується з ароматною начинкою з волоських горіхів і абрикосовим джемом. Необхідні продукти 150 грам м'якого вершкового або сирного сиру (Альметте, Буко тощо) 300 грам борошна Дві столові ложки цукру Шість столових ложок рослинного масла П'ять столових ложок молока Півтори чайних ложки розпушувача Для начинки Чотири столові ложки цукру 100 грам волоських горіхів Один яєчний білок Абрикосовий джем або варення Приготування Горішки викладаємо на деко і ставимо в духовку на маленький вогонь. Вони повинні підсушитися, але не обсмажуватися. Потім злегка перетираємо їх долонями, щоб знялася шкірка, і рубаємо ножем або товчемо в ступці (але не в крихту, повинні залишатися шматочки). Збиваємо білок в піну, поступово підсипаємо цукор. Коли маса стане пишною, змішуємо її з горіхами. Вершковий сир розтираємо з молоком, вливаємо олію, додаємо цукор і змішану з розпушувачем борошно. Вимішуємо гладке тісто. Розкачуємо його в пласт, розрізаємо на квадрати. У середину кожного квадрата кладемо чайну ложку горіхової начинки, зверху трохи джему або варення. Складаємо квадрат навпіл, притискаємо з боків. Краї злегка надрізаємо ножем, верх змащуємо солодким молочком або чаєм. Випікати тістечка при температурі 200 градусів 20 - 25 хвилин. | |
Просмотров: 816 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |