Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати голландський гороховий суп?
![]() Що знадобиться для приготування 250 грамів жовтого гороху 250 грам бекону 100 грам ковбаси з гострим смаком (часникова) Одна цибулина Одна морквина Пучок петрушки Трохи зеленої цибулі Один лавровий лист Сіль, перець і спеції за смаком Приготування Горох треба замочити на ніч. Вранці воду злити, перекласти горох в каструлю, додати перець та прянощі. Влити шість склянок води, довести до кипіння, зняти піну і під кришкою на слабкому вогні варити поки горох повністю не розвариться. Щоб прискорити процес, можна вже майже готовий горох розім'яти толкушкой і потім ще поварити з півгодини. Бекону потрібно нарізати дрібними шматочками, ковбасу - кубиками. Дрібно нарізати цибулю та моркву. Покласти бекон і овочі до гороху і варити ще близько години. Періодично помішуйте суп щоб він не пригорів або поставте каструлю на розсікач. Незадовго до готовності додайте лавровий лист. Готовий перелийте суп в блендер (лаврушку дістаньте) і пюрируйте. Поверніть в каструлю, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння і покладіть ковбасу. Через дві-три хвилини зніміть з вогню, приправити дрібно нарізаною зеленню і зеленим луком і розлийте по тарілках. | |
Просмотров: 492 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |