Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарнір з овочів з імбиром?
Цей простий гарнір приготувати дуже просто і швидко, - головне, мати під рукою необхідні інгредієнти. Його можна пропонувати і як закуску, додавши будь-гострий соус, наприклад - соєвий. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування

200 грам зеленої квасолі
200 грам брокколі
Дві часточки часнику
Столова ложка натертого свіжого кореня імбиру
Сіль за смаком
Дві столових ложки рослинного масла

Приготування

Овочі можна брати як свіжі, так і заморожені.
В сковорідці розігріваємо рослинне масло. Часник дрібно рубаємо і разом з нарубаним або натертим на крупній тертці коренем імбиру відправляємо в розігріту олію. Помішуючи, обсмажуємо на сильному вогні приблизно з півхвилини. Додаємо овочі. Вогонь робимо середнім, овочі приправляємо сіллю і обсмажуємо до м'якості. Але не доводимо до зовсім м'якого стану, овочі повинні злегка похрустывать. Знімаємо готові овочі і відразу ж подаємо як гарнір.
Якщо готуєте як закуску, то в кінці приготування додайте трохи соєвого соусу або томата. Але тут потрібно регулювати кількість спецій і солі - до соєвого соусу солі практично не додають, а якщо готуєте з томатним, то додайте сіль і трохи цукру, і спеції. Приємного апетиту!
Просмотров: 535
Категория: Рецепти |
| Теги: гарнір, овочі

Рекомендовані рецепти:

Куряче суфле "Ніжність"
Коктейльне печиво
Українські пампушки з часником
Яблучний штрудель з-австрийски
Бутерброди з тунцем
Шоколадне печиво з кунжутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: