Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарячий грибний салат?
Відмінне гаряче блюдо для пізнього недільного сніданку. Подавайте гарячий грибний салат з підсмаженими тостами з білого хліба і свіжозвареною чорною кавою. Дуже смачно! Для приготування гарячого грибного салату нам потрібно: півкіло печериць; три цибулинки; мелена паприка; мелений імбир; п'ять часточок часничку; сто п'ятдесят грамів вершкового масла; п'ять ст. ложок борошна; п'ять ст. ложок панірувальних сухарів; зелень кропу, базиліка маслини; половинка лимона; двісті грамів сиру (твердого); Приготування Печериці протираємо серветкою, ріжемо кубиками і варимо в окропі дві хвилини. Відкидаємо на друшляк. Дрібно рубаємо цибулька, обсмажуємо його на злив. олії і солимо. Додаємо грибочки і тушкуємо пару хвилин. Дрібно рубаємо очищені від шкіри і насіння помідори. Дрібно рубаємо часник. На злив. олії на іншій сковороді смажимо помідори, часник, сухарі і муку.Приправляем спеціями, солимо. Змішуємо гриби смажені помідори. Приправляємо лимоном і перемешиваем.Посыпаем страву тертим сиром і тушкуємо під кришкою кілька хвилин. Розкладаємо гарячий салат по тарілках, прикрашаємо маслинами і зеленню. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |