Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарячий грибний салат?
Відмінне гаряче блюдо для пізнього недільного сніданку. Подавайте гарячий грибний салат з підсмаженими тостами з білого хліба і свіжозвареною чорною кавою. Дуже смачно!
Для приготування гарячого грибного салату нам потрібно:
півкіло печериць;
три цибулинки;
мелена паприка;
мелений імбир;
п'ять часточок часничку;
сто п'ятдесят грамів вершкового масла;
п'ять ст. ложок борошна;
п'ять ст. ложок панірувальних сухарів;
зелень кропу, базиліка
маслини;
половинка лимона;
двісті грамів сиру (твердого);

Приготування
Печериці протираємо серветкою, ріжемо кубиками і варимо в окропі дві хвилини. Відкидаємо на друшляк.
Дрібно рубаємо цибулька, обсмажуємо його на злив. олії і солимо.
Додаємо грибочки і тушкуємо пару хвилин.
Дрібно рубаємо очищені від шкіри і насіння помідори. Дрібно рубаємо часник. На злив. олії на іншій сковороді смажимо помідори, часник, сухарі і муку.Приправляем спеціями, солимо.
Змішуємо гриби смажені помідори. Приправляємо лимоном і перемешиваем.Посыпаем страву тертим сиром і тушкуємо під кришкою кілька хвилин.
Розкладаємо гарячий салат по тарілках, прикрашаємо маслинами і зеленню.
Просмотров: 580
Категория: Рецепти |
| Теги: рубаємо, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Готуємо сирники
Кекс столичний
Салат "Салют"
Домашні чебуреки
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: