Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарячі бутерброди з манною крупою?
Кажуть, що такі бутерброди придумали наші господині в важкі перебудовні часи, коли ні продуктів, ні грошей в достатку не було. Можливо, зараз рецепт кілька втратила актуальність, але все ж має право на існування - коли вдома мінімум продуктів, він виручить як і в минулі часи.
Що знадобиться для приготування (на один батон)

Дві цибулини
Два яйця (сирих)
Чотири столові ложки (з гіркою) манної крупи
Томатний соус або кетчуп (або томатна паста)
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Дрібними кубиками нарізати цибулю. Яйця збити, посолити, приправити спеціями і додати цибуля. Добре перемішати, всипати манну крупу. Розмішати щоб не було грудочок, залишити хвилин на 10-15 - тоді манка набухне і стане м'якою. Якщо хочете, щоб вона залишалася твердою і похрустывала, то відразу ж потрібно готувати бутерброди.
Батон ріжемо тонкими скибочками, змащуємо кетчупом або соусом, шар робимо тонким, щоб бутерброди не пригоріли. Викладаємо масу з манки, яєць і цибулі. Розігріваємо олію, бутерброди кладемо масою вниз і на середньому вогні обсмажуємо. Потім перевертаємо і обсмажуємо другу сторону (без начинки).
В начинку можна додати шинку або ковбасу, натерти плавлений сирок.
Просмотров: 977
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: продуктів, бутерброди

Рекомендовані рецепти:

Тости з овочами і пастою авокадо
Мармурове тістечко
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Печиво з лимоном і маком
Пиріг з горіхами
Печінковий салат з буряком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: