Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарячі бутерброди з манною крупою?
Кажуть, що такі бутерброди придумали наші господині в важкі перебудовні часи, коли ні продуктів, ні грошей в достатку не було. Можливо, зараз рецепт кілька втратила актуальність, але все ж має право на існування - коли вдома мінімум продуктів, він виручить як і в минулі часи. Що знадобиться для приготування (на один батон) Дві цибулини Два яйця (сирих) Чотири столові ложки (з гіркою) манної крупи Томатний соус або кетчуп (або томатна паста) Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Дрібними кубиками нарізати цибулю. Яйця збити, посолити, приправити спеціями і додати цибуля. Добре перемішати, всипати манну крупу. Розмішати щоб не було грудочок, залишити хвилин на 10-15 - тоді манка набухне і стане м'якою. Якщо хочете, щоб вона залишалася твердою і похрустывала, то відразу ж потрібно готувати бутерброди. Батон ріжемо тонкими скибочками, змащуємо кетчупом або соусом, шар робимо тонким, щоб бутерброди не пригоріли. Викладаємо масу з манки, яєць і цибулі. Розігріваємо олію, бутерброди кладемо масою вниз і на середньому вогні обсмажуємо. Потім перевертаємо і обсмажуємо другу сторону (без начинки). В начинку можна додати шинку або ковбасу, натерти плавлений сирок. | |
Просмотров: 1055 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |