Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарбузову запіканку з сиром?
Пропоную всім любителям гарбуза рецепт чудового блюда, в якому гарбуз не просто присутня, вона - основний інгредієнт. Коли потрібно прилаштувати велика кількість гарбуза, цей рецепт дуже виручить.
Необхідні продукти

Кілограм гарбуза
Дві великі морквини
Дві цибулини
150 - 200 грам сиру
Склянку вершків
Три яйця
40 грам вершкового масла
Кунжут
Панірувальні сухарі
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Очищаємо гарбуз від шкірки і видаляємо волокнисту м'якоть з насінням. Нарізаємо тонкими часточками, розмір довільний, але дуже великі не робіть. Якщо гарбуз з щільною, твердою м'якоттю, то її потрібно згасити з двома ложками води до м'якості або злегка підсмажити, прогріти в мікрохвильовій печі.
Морквину і цибулю нарізати соломкою, прогріти до м'якості в невеликій кількості рослинного масла, але не засмажувати.
Збити яйця з сіллю, перцем і вершками, натерти на тертці сир.
Тепер все шарами збираємо у форму для запікання. Змащуємо дно і борти маслом, викладаємо шар гарбуза. Потім шар овочів, шар тертого сиру, знову гарбуз і так повторюємо поки не закінчиться гарбуз. Заливаємо підготовленої заливкою, посипаємо сухарями, розкладаємо зверху шматочки масла і ставимо в духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів півгодини до рум'яної скоринки і м'якості гарбуза.
Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуз, гарбуза

Рекомендовані рецепти:

Булочки з шинкою, зеленню і часником
Фризийский цукровий хліб
Торт "Прага"
Бутерброди "сонечка"
Торт "Ласун"
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: