Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузову запіканку з сиром?
Пропоную всім любителям гарбуза рецепт чудового блюда, в якому гарбуз не просто присутня, вона - основний інгредієнт. Коли потрібно прилаштувати велика кількість гарбуза, цей рецепт дуже виручить. Необхідні продукти Кілограм гарбуза Дві великі морквини Дві цибулини 150 - 200 грам сиру Склянку вершків Три яйця 40 грам вершкового масла Кунжут Панірувальні сухарі Сіль, перець за смаком Рослинна олія Приготування Очищаємо гарбуз від шкірки і видаляємо волокнисту м'якоть з насінням. Нарізаємо тонкими часточками, розмір довільний, але дуже великі не робіть. Якщо гарбуз з щільною, твердою м'якоттю, то її потрібно згасити з двома ложками води до м'якості або злегка підсмажити, прогріти в мікрохвильовій печі. Морквину і цибулю нарізати соломкою, прогріти до м'якості в невеликій кількості рослинного масла, але не засмажувати. Збити яйця з сіллю, перцем і вершками, натерти на тертці сир. Тепер все шарами збираємо у форму для запікання. Змащуємо дно і борти маслом, викладаємо шар гарбуза. Потім шар овочів, шар тертого сиру, знову гарбуз і так повторюємо поки не закінчиться гарбуз. Заливаємо підготовленої заливкою, посипаємо сухарями, розкладаємо зверху шматочки масла і ставимо в духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів півгодини до рум'яної скоринки і м'якості гарбуза. | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |