Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузово - картопляне пюре?
Пропоную ще один варіант використання гарбуза. Незважаючи на незвичайне поєднання, не варто ставитися до цього блюда скептично - після дегустації навіть нелюбителі гарбуза залишаються більш ніж задоволені. Пюре чудово підходить до будь-якої м'ясної страви або страви з птиці. Що знадобиться для приготування Близько кілограма картоплі (700 - 800 грам) 500 г очищеної гарбуза 50 грам вершкового масла Молоко або вершки 10% жирності Сіль за смаком Приготування Картоплю і гарбуз краще варити окремо. Якщо покласти в одну каструлю, то може виявитися, що картопля попався з невеликим вмістом крохмалю - такі сорти довго варяться. Або ж навпаки, гарбуз попадеться з щільною м'якоттю, тоді картопля почне розварюватися, а гарбуз ще залишиться жорсткою і волокнистої. В одну каструлю наливаємо трохи води, трохи підсолюємо і доводимо до кипіння. Кладемо нарізану шматочками гарбуз, варимо на слабкому вогні під кришкою до м'якості. В іншій каструлі ставимо варити очищений і нарізаний часточками картоплю. Коли овочі зваряться, воду зливаємо, розминаємо гарбуз і картоплю в пюре, змішуємо і вливаємо гаряче молоко. Додаємо масло, сіль за смаком і подаємо як гарнір до м'яса або птиці. | |
Просмотров: 933 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |