Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузове шарлотку?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам гарбуза Три яйця Склянку цукру Склянку борошна Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Жменю родзинок (якщо є) Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння разом з волокнистої серединкою вирізаємо. М'якоть ріжемо невеликими шматочками, вони не повинні бути дуже товстими щоб гарбуз встигла пропектися і стати м'якою. Яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Додаємо просіяне борошно, дрібку солі, розпушувач, можна за смаком додати трохи кориці. вистилаємо Дно рознімної форми папером для випічки змащуємо папір вершковим маслом і викладаємо шматочки гарбуза. Зверху посипаємо родзинками. Заливаємо тістом і відправляємо в духовку. Випікаємо на середньому вогні до готовності. Щоб визначити готовність випічки, проткніть її дерев'яною шпажкою. Виходить з тіста сухий - шарлотка готова. Приємного апетиту! Перед випічкою спробуйте гарбуз на смак. Якщо попадеться невдала, не дуже солодка, то додайте більше цукру, а для аромату можете покласти ванільний цукор. | |
Просмотров: 556 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |