Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузове шарлотку?
Незвичайний рецепт звичного пирога, яблука в ньому замінені на шматочки гарбуза. Як і будь-яка шарлотка, пиріг готується швидко, і виходить смачним. Що знадобиться для приготування 300 грам гарбуза Три яйця Склянку цукру Склянку борошна Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Жменю родзинок (якщо є) Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння разом з волокнистої серединкою вирізаємо. М'якоть ріжемо невеликими шматочками, вони не повинні бути дуже товстими щоб гарбуз встигла пропектися і стати м'якою. Яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Додаємо просіяне борошно, дрібку солі, розпушувач, можна за смаком додати трохи кориці. вистилаємо Дно рознімної форми папером для випічки змащуємо папір вершковим маслом і викладаємо шматочки гарбуза. Зверху посипаємо родзинками. Заливаємо тістом і відправляємо в духовку. Випікаємо на середньому вогні до готовності. Щоб визначити готовність випічки, проткніть її дерев'яною шпажкою. Виходить з тіста сухий - шарлотка готова. Приємного апетиту! Перед випічкою спробуйте гарбуз на смак. Якщо попадеться невдала, не дуже солодка, то додайте більше цукру, а для аромату можете покласти ванільний цукор. | |
Просмотров: 591 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |