Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарбузове шарлотку?
Незвичайний рецепт звичного пирога, яблука в ньому замінені на шматочки гарбуза. Як і будь-яка шарлотка, пиріг готується швидко, і виходить смачним.
Що знадобиться для приготування
300 грам гарбуза
Три яйця
Склянку цукру
Склянку борошна
Чайна ложка розпушувача
Щіпка солі
Жменю родзинок (якщо є)

Приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння разом з волокнистої серединкою вирізаємо. М'якоть ріжемо невеликими шматочками, вони не повинні бути дуже товстими щоб гарбуз встигла пропектися і стати м'якою.
Яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Додаємо просіяне борошно, дрібку солі, розпушувач, можна за смаком додати трохи кориці.
вистилаємо Дно рознімної форми папером для випічки змащуємо папір вершковим маслом і викладаємо шматочки гарбуза. Зверху посипаємо родзинками. Заливаємо тістом і відправляємо в духовку. Випікаємо на середньому вогні до готовності. Щоб визначити готовність випічки, проткніть її дерев'яною шпажкою. Виходить з тіста сухий - шарлотка готова. Приємного апетиту!
Перед випічкою спробуйте гарбуз на смак. Якщо попадеться невдала, не дуже солодка, то додайте більше цукру, а для аромату можете покласти ванільний цукор.
Просмотров: 530
Категория: Рецепти |
| Теги: шарлотка, гарбуза

Рекомендовані рецепти:

Сирна запіканка
Шоколадно-апельсинові цукерки
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Полуничний пиріг
Курячий суп із зеленим горошком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: