Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати галушки з тушкованою капустою?
Чим це блюдо простіше - тим смачніше. Галушки можна готувати і просто з обсмаженої морквою та цибулею, а можна додати капусту. І не потрібно ніякого м'яса - дуже ситно, смачно і легко готувати.
Що знадобиться для приготування тіста
Три яйця
450 - 500 грам борошна
Половина чайної ложечки солі

Заправка

Качан капусти
Одна - дві цибулини
Одна - дві морквини (не обов'язково)
Чорний і червоний мелений перець, сіль за смаком
Томатна паста (за бажанням)
Рослинна олія

Приготування

Цибулю дрібно нарізати, капусту нашаткувати. В олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, покласти капусту, трохи підсмажити і посипати червоним меленим перцем. Все перемішати, підлити окропу, накрити і тушкувати капусту до готовності. В кінці посолити, приправити томатом (якщо любите) і посипати чорним меленим перцем.
Для тіста збити яйця з двома столовими ложками холодної води. Всипати борошно і замісити тісто, по щільності воно повинно бути таке ж, як тісто на вареники. Дати йому відпочити півгодини. Потім розкачати, посипати борошном і згорнути. Повинна вийти вузька смужка. Її розрізати на квадратики. З тестом працювати приблизно також як і з тестом на локшину, тільки різати не так дрібно.
У киплячу подсоленую воду налити трохи рослинного масла, опускати квадратики і відварити до готовності. Вийняти шумівкою, промити під холодною проточною водою і змішати з готовою капустою.
Готове блюдо подавати гарячим.
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, посипати

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з фрикадельками
Кекс з лимоном і маком
Риба, запечена з оливками
Фініковий кекс
Печиво "Новорічна суміш"
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: