Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати галушки з тушкованою капустою?
Чим це блюдо простіше - тим смачніше. Галушки можна готувати і просто з обсмаженої морквою та цибулею, а можна додати капусту. І не потрібно ніякого м'яса - дуже ситно, смачно і легко готувати. Що знадобиться для приготування тіста Три яйця 450 - 500 грам борошна Половина чайної ложечки солі Заправка Качан капусти Одна - дві цибулини Одна - дві морквини (не обов'язково) Чорний і червоний мелений перець, сіль за смаком Томатна паста (за бажанням) Рослинна олія Приготування Цибулю дрібно нарізати, капусту нашаткувати. В олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, покласти капусту, трохи підсмажити і посипати червоним меленим перцем. Все перемішати, підлити окропу, накрити і тушкувати капусту до готовності. В кінці посолити, приправити томатом (якщо любите) і посипати чорним меленим перцем. Для тіста збити яйця з двома столовими ложками холодної води. Всипати борошно і замісити тісто, по щільності воно повинно бути таке ж, як тісто на вареники. Дати йому відпочити півгодини. Потім розкачати, посипати борошном і згорнути. Повинна вийти вузька смужка. Її розрізати на квадратики. З тестом працювати приблизно також як і з тестом на локшину, тільки різати не так дрібно. У киплячу подсоленую воду налити трохи рослинного масла, опускати квадратики і відварити до готовності. Вийняти шумівкою, промити під холодною проточною водою і змішати з готовою капустою. Готове блюдо подавати гарячим. | |
Просмотров: 770 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |