Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки по-скандинавськи?
Фрикадельки - страва інтернаціональне, і безліч рецептів - найкраще тому підтвердження. Ось один з них - скандинавський. Що знадобиться для приготування 100 грам нежирної свинини 100 грам телятини 250 грам яловичини 75 грам хлібних крихт 50 мл молока Одне яйце Дві столових ложки рослинного масла 25 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Половина чайної ложки запашного перцю 150 грам сметани - для соусу Приготування Всі види м'яса нарізати шматочками, змішати і три рази пропустити через м'ясорубку з частою гратами. Приправте чорним і запашним перцем, сіллю, додайте хлібні крихти, молоко і збите яйце. Добре вимісіть фарш. змочіть Руки водою і зробіть маленькі кульки. Розігрійте в сковороді вершкове і рослинне масло, обсмажте фрикадельки на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Коли всі будуть обсмажені, складіть їх у сковорідку або в казанчик і тушкуйте під кришкою на повільному вогні півгодини. Злийте з пательні олію, в якому тушкувалися фрикадельки. Влийте в нього сметану, посоліть за смаком і при постійному помішуванні прогрійте сметану, але до кипіння не доводите. Подавайте фрикадельки з будь-яким гарніром, полив сметанним соусом. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |