Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фрикадельки по-скандинавськи?
Фрикадельки - страва інтернаціональне, і безліч рецептів - найкраще тому підтвердження. Ось один з них - скандинавський.
Що знадобиться для приготування
100 грам нежирної свинини
100 грам телятини
250 грам яловичини
75 грам хлібних крихт
50 мл молока
Одне яйце
Дві столових ложки рослинного масла
25 грам вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Половина чайної ложки запашного перцю
150 грам сметани - для соусу

Приготування

Всі види м'яса нарізати шматочками, змішати і три рази пропустити через м'ясорубку з частою гратами. Приправте чорним і запашним перцем, сіллю, додайте хлібні крихти, молоко і збите яйце. Добре вимісіть фарш.
змочіть Руки водою і зробіть маленькі кульки.
Розігрійте в сковороді вершкове і рослинне масло, обсмажте фрикадельки на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Коли всі будуть обсмажені, складіть їх у сковорідку або в казанчик і тушкуйте під кришкою на повільному вогні півгодини.
Злийте з пательні олію, в якому тушкувалися фрикадельки. Влийте в нього сметану, посоліть за смаком і при постійному помішуванні прогрійте сметану, але до кипіння не доводите. Подавайте фрикадельки з будь-яким гарніром, полив сметанним соусом.
Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: смаком, фрикадельки

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Сирний пиріг з мандаринами
Тефтелі з яблуками
Баклажани з волоськими горіхами
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: