Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки по-датському?
Фрикадельки готуються дуже смачне соусі з вершків з великою кількістю спецій. Спеції можна підібрати по своєму смаку або скористатися оригінальним рецептом. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини Одне яйце Вершкове масло для смаження (або суміш вершкового і рослинного масла) Для соусу Дві великі цибулини Їдальня ложка борошна 250 мл молока 250 мл вершків (жирність 10%) Сіль і чорний мелений перець за смаком По чайній ложці сухого кропу і петрушки Половина чайної ложки куркуми Трохи свіжого часнику Приготування М'ясо перекрутити через м'ясорубку, вбити яйце, трохи посолити і поперчити. Добре вимішати. Мокрими руками зробити невеликі фрикадельки. У сковорідці розігріти вершкове масло на середньому вогні обсмажити фрикадельки з усіх боків до рум'яного кольору. Щоб масло не горіло, його краще змішати з невеликою кількістю рослинного масла і на цій суміші обсмажити фрикадельки. Для соусу цибулю нарізати тонкими півкільцями, обсмажити на вершковому маслі до злегка рум'яного кольору. Перекласти до цибулі фрикадельки. У холодному молоці розвести борошно, додати всі спеції, сіль і влити вершки. Залити соусом фрикадельки, спробувати на сіль і перець, якщо потрібно - підкоригувати смак. Тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин і подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 581 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |