Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фрикадельки по-датському?
Фрикадельки готуються дуже смачне соусі з вершків з великою кількістю спецій. Спеції можна підібрати по своєму смаку або скористатися оригінальним рецептом.
Що знадобиться для приготування

Кілограм яловичини
Одне яйце
Вершкове масло для смаження (або суміш вершкового і рослинного масла)

Для соусу

Дві великі цибулини
Їдальня ложка борошна
250 мл молока
250 мл вершків (жирність 10%)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
По чайній ложці сухого кропу і петрушки
Половина чайної ложки куркуми
Трохи свіжого часнику

Приготування

М'ясо перекрутити через м'ясорубку, вбити яйце, трохи посолити і поперчити. Добре вимішати. Мокрими руками зробити невеликі фрикадельки. У сковорідці розігріти вершкове масло на середньому вогні обсмажити фрикадельки з усіх боків до рум'яного кольору. Щоб масло не горіло, його краще змішати з невеликою кількістю рослинного масла і на цій суміші обсмажити фрикадельки.
Для соусу цибулю нарізати тонкими півкільцями, обсмажити на вершковому маслі до злегка рум'яного кольору. Перекласти до цибулі фрикадельки. У холодному молоці розвести борошно, додати всі спеції, сіль і влити вершки. Залити соусом фрикадельки, спробувати на сіль і перець, якщо потрібно - підкоригувати смак. Тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин і подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Просмотров: 581
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, фрикадельки

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з капустою пісні
Горіхово-яблучний кекс
Пиріг-галета з журавлиною
Соус "Бер-блан"
Курка, запечена з травами
Кекс столичний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: