Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фаршировану савойську капусту?
Для приготування дуже смачної фаршированої савойської капусти нам потрібно: Двісті грамів сала; Качан савойської капусти; Дві середніх цибулинки; Півсклянки перловки; Черешок селери; П'ятдесят грамів вершкового масла; Дві ст. ложки масла волоського горіха; Півчайної ложечки чебрецю; Сіль і перець; Перловку гарненько промиваємо і на ніч заливаємо 2-ма стаканчиками води. Вранці зливаємо, заливаємо свіжою водою і варимо близько 40 хвилин. Сало варимо в окропі 10 хвилин. Дістаємо, обсушуємо й ріжемо кубиками. Овочі дрібно рубаємо. сотейнику на злив. олії 5 хвилин смажимо цибулю. Висипаємо селера і готуємо 4 хвилини. Кладемо сало і доводимо його до золот. кольори вісім хвилин. Перловку зливаємо і перекладаємо в сотейник. Додаємо масло волоського горіха, приправляємо чебрецем, перцем, сіллю і перемішуємо. Качанчик капусти миємо, обсушуємо, кладемо на велику обробну дошку. Відгинаємо листочки по одному і акуратно, не пошкоджуючи дна, вирізаємо серединку. Перекладаємо капусту на фольгу, фаршируємо перловкою. Загортаємо качан у фольгу і запікаємо 40 хвилин при 180 гр. | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |