Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фаршировану савойську капусту?
Для приготування дуже смачної фаршированої савойської капусти нам потрібно:
Двісті грамів сала;
Качан савойської капусти;
Дві середніх цибулинки;
Півсклянки перловки;
Черешок селери;
П'ятдесят грамів вершкового масла;
Дві ст. ложки масла волоського горіха;
Півчайної ложечки чебрецю;
Сіль і перець;

Перловку гарненько промиваємо і на ніч заливаємо 2-ма стаканчиками води. Вранці зливаємо, заливаємо свіжою водою і варимо близько 40 хвилин.

Сало варимо в окропі 10 хвилин. Дістаємо, обсушуємо й ріжемо кубиками. Овочі дрібно рубаємо.
сотейнику на злив. олії 5 хвилин смажимо цибулю. Висипаємо селера і готуємо 4 хвилини. Кладемо сало і доводимо його до золот. кольори вісім хвилин.

Перловку зливаємо і перекладаємо в сотейник. Додаємо масло волоського горіха, приправляємо чебрецем, перцем, сіллю і перемішуємо.

Качанчик капусти миємо, обсушуємо, кладемо на велику обробну дошку. Відгинаємо листочки по одному і акуратно, не пошкоджуючи дна, вирізаємо серединку. Перекладаємо капусту на фольгу, фаршируємо перловкою. Загортаємо качан у фольгу і запікаємо 40 хвилин при 180 гр.
Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, заливаємо

Рекомендовані рецепти:

Запечені яйця з овочами
Рулет "Курятина в желе"
Сирна запіканка
Цукерки з вишні
Яблучний пай
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: