Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фаршировані картопляні галушки?
Галушки, вони ж ньокі, вони ж галушки, цепелліны - але суть одна. Картопляне тісто з начинкою або без неї, яке відварюється в підсоленій воді. Подавати галушки можна з смаженою цибулею, шкварками або підсмаженими скибочками бекону. Що знадобиться для приготування 10-12 середніх картоплин Два яйця Столова ложка куркуми 400 грам борошна Сіль за смаком Для начинки - 500 грам зеленого горошку (свіжого або відвареної), 100 грам сиру Для подачі - 100 грам сала, дві великі цибулини Приготування Горошок розім'яти товкачиком. Якщо горошок заморожений, то відваріть її у воді з додаванням солі і чайної ложки цукру. Додати натертий на крупній тертці сир. Сорт сиру обирайте за смаком, але краще брати напівтвердий, з кислинкою. Картоплю відваріть до готовності, воду злити, картоплю, розімніть в пюре. Дайте охолонути, додайте яйця, сіль, борошно і куркуму. Замісіть тісто. Залиште його відпочити хвилин на десять, а в цей час можна дрібно нарізати цибулю і сало. У великій каструлі закип'ятіть воду, посоліть. З тіста зробіть кульки розміром трохи більше курячого яйця, розімніть кожен коржик. Покладіть в середину начинку, знову зробіть кульку. Опустіть в киплячу воду і відварюйте невеликими порціями по п'ять - шість хвилин. Сало розтопити і обсмажте в ньому цибулю. При подачі галушки заправте обсмаженою цибулею і полити жиром. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 934 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |