Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фаршировані картопляні галушки?
Галушки, вони ж ньокі, вони ж галушки, цепелліны - але суть одна. Картопляне тісто з начинкою або без неї, яке відварюється в підсоленій воді. Подавати галушки можна з смаженою цибулею, шкварками або підсмаженими скибочками бекону.
Що знадобиться для приготування

10-12 середніх картоплин
Два яйця
Столова ложка куркуми
400 грам борошна
Сіль за смаком

Для начинки - 500 грам зеленого горошку (свіжого або відвареної), 100 грам сиру
Для подачі - 100 грам сала, дві великі цибулини

Приготування

Горошок розім'яти товкачиком. Якщо горошок заморожений, то відваріть її у воді з додаванням солі і чайної ложки цукру. Додати натертий на крупній тертці сир. Сорт сиру обирайте за смаком, але краще брати напівтвердий, з кислинкою.
Картоплю відваріть до готовності, воду злити, картоплю, розімніть в пюре. Дайте охолонути, додайте яйця, сіль, борошно і куркуму. Замісіть тісто. Залиште його відпочити хвилин на десять, а в цей час можна дрібно нарізати цибулю і сало.
У великій каструлі закип'ятіть воду, посоліть. З тіста зробіть кульки розміром трохи більше курячого яйця, розімніть кожен коржик. Покладіть в середину начинку, знову зробіть кульку. Опустіть в киплячу воду і відварюйте невеликими порціями по п'ять - шість хвилин.
Сало розтопити і обсмажте в ньому цибулю. При подачі галушки заправте обсмаженою цибулею і полити жиром. Приємного апетиту!
Просмотров: 752
Категория: Рецепти |
| Теги: галушки, воду

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Салат "Сільський"
Кекс з курагою
Домашні пряники "М'ятні"
Млинці заварні на молоці
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: