Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати домашні шашлички на розмаринових шпажках?
Зібралися на пікнік, але погана погода змусила вас залишитися вдома? Не варто засмучуватися, смачні шашлички можна і підсмажити на сковороді. Звичайно, м'ясо, приготоване на вугіллі, зовсім інша справа. Але, повірте, шашлички на розмаринових шпажках, приготовлені в домашніх умовах, штука дуже смачна.
На 2 порції шашликів нам потрібно:
чотири не занадто короткі гілочки розмарину;
дванадцять шматочків свинини кожен вагою приблизно по 30 грамів;
оливкова олія;
Маринад:
третя частина великого лимона;
сіль;
одна цибулина;
мелений чорний перчик;

Приготування

Цибулю дрібно рубаємо, змішуємо з м'ясом, поливаємо соком лимона, перчимо, солимо і ретельно вимішуємо. Прибираємо в холодильник. Не варто маринувати хороше м'ясо занадто довго, воно в цьому абсолютно не потребує.
Гілочки розмарину (невибаглива рослина відмінно буде рости на кухні у великому горщику) миємо й сушимо паперовим рушником.
Кінчики гілочок заостряем ножем, і обриваємо листочки так, щоб на іншому кінці стебла утворилася пухнаста пензлик (прибираємо листя, приблизно 2/3 стебла)
На гілочки розмарину нанизуємо по три шматочки свинини.
Розігріваємо сковороду з оливки. олією і обсмажуємо шашлички за 4-ри хвилини з кожного боку.
Нагріваємо духовку до 180 град. і доводимо в ній шашлички до готовності п'ять хвилин.
Якщо у вас є гриль, можна просто приготувати шашлики на грилі.
Приємного апетиту!
Просмотров: 496
Категория: Рецепти |
| Теги: гілочки, шашлички

Рекомендовані рецепти:

Сочні з сиром
Мафіни з бананом і горіхами
Швидкі пиріжки з рибою
Фризийский цукровий хліб
Булочки-рулетики до чаю
Стручкова квасоля з фаршем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: