Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати домашні шашлички на розмаринових шпажках?
Зібралися на пікнік, але погана погода змусила вас залишитися вдома? Не варто засмучуватися, смачні шашлички можна і підсмажити на сковороді. Звичайно, м'ясо, приготоване на вугіллі, зовсім інша справа. Але, повірте, шашлички на розмаринових шпажках, приготовлені в домашніх умовах, штука дуже смачна. На 2 порції шашликів нам потрібно: чотири не занадто короткі гілочки розмарину; дванадцять шматочків свинини кожен вагою приблизно по 30 грамів; оливкова олія; Маринад: третя частина великого лимона; сіль; одна цибулина; мелений чорний перчик; Приготування Цибулю дрібно рубаємо, змішуємо з м'ясом, поливаємо соком лимона, перчимо, солимо і ретельно вимішуємо. Прибираємо в холодильник. Не варто маринувати хороше м'ясо занадто довго, воно в цьому абсолютно не потребує. Гілочки розмарину (невибаглива рослина відмінно буде рости на кухні у великому горщику) миємо й сушимо паперовим рушником. Кінчики гілочок заостряем ножем, і обриваємо листочки так, щоб на іншому кінці стебла утворилася пухнаста пензлик (прибираємо листя, приблизно 2/3 стебла) На гілочки розмарину нанизуємо по три шматочки свинини. Розігріваємо сковороду з оливки. олією і обсмажуємо шашлички за 4-ри хвилини з кожного боку. Нагріваємо духовку до 180 град. і доводимо в ній шашлички до готовності п'ять хвилин. Якщо у вас є гриль, можна просто приготувати шашлики на грилі. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 558 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |