Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати десерт з абрикосами?
Цей десерт - майже тірамісу, не зовсім звичайно, але в основі ті ж бісквітні палички Савоярді і сирний крем. Все укладається шарами - і це теж додає подібності. Зовсім не обов'язково шукати для цього варіанту дорогий вершковий сир маскарпоне, ми цілком обійдемося сиром однорідної консистенції. Що знадобиться для приготування 200 г бісквітного печива Савоярді 400 грам сиру без крупинок або сирного сиру 200 мл натурального йогурту без добавок (можна взяти вершки) Три столові ложки цукру Три столових ложки будь-якого лікеру або соку (наприклад, апельсинового) Банка консервованих абрикосів або персиків Пакетик ванільного цукру Приготування подрібніть Блендером або міксером абрикоси в пюреобразную масу. Змішайте цукор з ванільним цукром, додайте йогурт або вершки і добре збийте. Додайте сир і ще раз збийте на низькій швидкості (можна просто перемішати). Візьміть форму з високими бортиками і починайте викладати шари. На дно покладіть шар бісквітних паличок. Перед тим як викласти одну сторону паличок умочіть в апельсиновий сік і викладайте так щоб цією стороною вгору. Якщо будете використовувати алкоголь, то викладіть палички у форму і збризніть половиною лікеру. Наступний шар зробіть з абрикосового пюре, потім половину сирної маси. Повторіть шари ще раз. Верх повинен бути з сирної маси. Прикрасьте десерт шматочками абрикосів і крихтами від печива. Поставте в холодильник на два - три години до повного охолодження. Десерт можна готувати відразу в порційних креманках. | |
Просмотров: 638 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |