Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати десерт з абрикосами?
Цей десерт - майже тірамісу, не зовсім звичайно, але в основі ті ж бісквітні палички Савоярді і сирний крем. Все укладається шарами - і це теж додає подібності. Зовсім не обов'язково шукати для цього варіанту дорогий вершковий сир маскарпоне, ми цілком обійдемося сиром однорідної консистенції.
Що знадобиться для приготування
200 г бісквітного печива Савоярді
400 грам сиру без крупинок або сирного сиру
200 мл натурального йогурту без добавок (можна взяти вершки)
Три столові ложки цукру
Три столових ложки будь-якого лікеру або соку (наприклад, апельсинового)
Банка консервованих абрикосів або персиків
Пакетик ванільного цукру
Приготування

подрібніть Блендером або міксером абрикоси в пюреобразную масу. Змішайте цукор з ванільним цукром, додайте йогурт або вершки і добре збийте. Додайте сир і ще раз збийте на низькій швидкості (можна просто перемішати).

Візьміть форму з високими бортиками і починайте викладати шари. На дно покладіть шар бісквітних паличок. Перед тим як викласти одну сторону паличок умочіть в апельсиновий сік і викладайте так щоб цією стороною вгору. Якщо будете використовувати алкоголь, то викладіть палички у форму і збризніть половиною лікеру. Наступний шар зробіть з абрикосового пюре, потім половину сирної маси. Повторіть шари ще раз. Верх повинен бути з сирної маси. Прикрасьте десерт шматочками абрикосів і крихтами від печива. Поставте в холодильник на два - три години до повного охолодження.
Десерт можна готувати відразу в порційних креманках.
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, сирної

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Бутерброди з тунцем
Гречані млинці з пшеничною мукою
Фруктові цукерки
Шоколадний торт-бізі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: