Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати деруни з начинкою?
Начинку в деруни можна запропонувати овочеву - цибуля і морква або зробити з обсмаженими грибами. У такому вигляді смак нагадує смажену з грибами картоплю. Готувати деруни фаршировані не набагато довше, ніж звичайні, а якщо начинка вже готова, то час приготування не відрізняється. Необхідні продукти для тесту Картопля 8 - 10 штук Дві цибулини Два яйця Чотири столові ложки борошна Чотири чайних ложки сметани Сіль і перець за смаком Рослинне масло для смаження Для начинки Одна - дві цибулини 300 грам шампіньйонів 100 грамів бринзи Приготування Картоплю натерти на тертці, злегка віджати сік. Натерти або дуже дрібно покришити цибуля. Додати сметану, яйця, сіль, перець, перемішати і всипати борошно. Вимісити тісто без грудочок. Для начинки дрібно нарізати цибулю, гриби нарізати соломкою. Розігріти в сковорідці олію, обсмажити цибулю, додати печериці, посолити, поперчити і обсмажувати до готовності грибів. Остудити, покласти дрібно нарізану бринзу. На добре розігріту сковорідку налити олії, викласти столову ложку тесту. Обсмажити поки рідке тісто трохи схопиться, покласти чайну ложку начинки і зверху вилити чайну ложку тесту. Перевернути і обсмажити другу сторону. Готові деруни покласти на деко і прогріти 5 - 7 хвилин в духовці на середньому вогні. Подавати зі сметаною або зі шкварками. | |
Просмотров: 931 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |