Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати деруни з начинкою?
Начинку в деруни можна запропонувати овочеву - цибуля і морква або зробити з обсмаженими грибами. У такому вигляді смак нагадує смажену з грибами картоплю. Готувати деруни фаршировані не набагато довше, ніж звичайні, а якщо начинка вже готова, то час приготування не відрізняється.
Необхідні продукти для тесту

Картопля 8 - 10 штук
Дві цибулини
Два яйця
Чотири столові ложки борошна
Чотири чайних ложки сметани
Сіль і перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Для начинки

Одна - дві цибулини
300 грам шампіньйонів
100 грамів бринзи
Приготування

Картоплю натерти на тертці, злегка віджати сік. Натерти або дуже дрібно покришити цибуля. Додати сметану, яйця, сіль, перець, перемішати і всипати борошно. Вимісити тісто без грудочок.
Для начинки дрібно нарізати цибулю, гриби нарізати соломкою. Розігріти в сковорідці олію, обсмажити цибулю, додати печериці, посолити, поперчити і обсмажувати до готовності грибів. Остудити, покласти дрібно нарізану бринзу.

На добре розігріту сковорідку налити олії, викласти столову ложку тесту. Обсмажити поки рідке тісто трохи схопиться, покласти чайну ложку начинки і зверху вилити чайну ложку тесту. Перевернути і обсмажити другу сторону. Готові деруни покласти на деко і прогріти 5 - 7 хвилин в духовці на середньому вогні. Подавати зі сметаною або зі шкварками.
Просмотров: 716
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, деруни

Рекомендовані рецепти:

Італійські медові пончики
Вівсяне печиво з медом
Креветочний салат по-креольски
Українські пампушки з часником
Бутерброди "Пікантні"
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: