Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати деруни з беконом і зеленню?
Повітряні і в той же час ситні деруни з беконом і зеленню гідно доповнять вечерю, знадобляться для сніданку і підійдуть в якості перекусу в будь-який час дня. Як же приготувати деруни з зеленню і беконом?
Для приготування знадобиться:
- 3 середніх картоплини,
- 4 яйця,
- 200 гр сметани,
- 200 гр бекону,
- 1 зубчик часнику,
- 6 ст. ложок борошна,
- пучок кропу,
- 5 ст. л. раст. масла,
- сіль.

Яйця збивають з сіллю, додати до них сметану і все ретельно перемішують. Потім натирають на тертці очищений картопля або пропускають його через м'ясорубку. Бекон нарізати акуратними кубиками, кріп промивають, обсушують і дрібно рубають ножем.
Далі картопля з'єднують з яєчно-сметанною сумішшю, додають до отриманої масі часник, зелень кропу, бекон. Все ще раз ретельно перемішують.
В отриману масу, не поспішаючи, додають борошно, рослинна олія. Перемішують до повного зникнення борошняних грудочок. Готову суміш акуратно викладають столовою ложкою на дно розігрітій сковороді з рослинним маслом. Деруни обсмажують з обох боків до золотистої скоринки.
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішують, деруни

Рекомендовані рецепти:

Фруктові цукерки
Свинина по-китайськи
Лимонно-морквяне ласощі
Швидкий какао-пиріг
Пікантні гарячі бутерброди
Салат з оливками і тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: