Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати деруни з беконом і зеленню?
Повітряні і в той же час ситні деруни з беконом і зеленню гідно доповнять вечерю, знадобляться для сніданку і підійдуть в якості перекусу в будь-який час дня. Як же приготувати деруни з зеленню і беконом? Для приготування знадобиться: - 3 середніх картоплини, - 4 яйця, - 200 гр сметани, - 200 гр бекону, - 1 зубчик часнику, - 6 ст. ложок борошна, - пучок кропу, - 5 ст. л. раст. масла, - сіль. Яйця збивають з сіллю, додати до них сметану і все ретельно перемішують. Потім натирають на тертці очищений картопля або пропускають його через м'ясорубку. Бекон нарізати акуратними кубиками, кріп промивають, обсушують і дрібно рубають ножем. Далі картопля з'єднують з яєчно-сметанною сумішшю, додають до отриманої масі часник, зелень кропу, бекон. Все ще раз ретельно перемішують. В отриману масу, не поспішаючи, додають борошно, рослинна олія. Перемішують до повного зникнення борошняних грудочок. Готову суміш акуратно викладають столовою ложкою на дно розігрітій сковороді з рослинним маслом. Деруни обсмажують з обох боків до золотистої скоринки. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |