Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати цукрові трубочки?
Пропоную просту і смачну ідею для випічки - цукрові трубочки. Вони можуть бути без начинки чи з начинкою з вареного згущеного молока або густого повидла, джему, з цукатами, чорносливом та іншими сухофруктами.
Необхідні продукти

200 грам вершкового масла або маргарину
200 грам нежирної сметани
Два з половиною - три склянки борошна
Цукор
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Ягоди, варення, згущене молоко або сухофрукти для начинки

Приготування

Масло або маргарин потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Потім змішати зі сметаною і покласти гашену соду. Якщо будете робити трубочки без начинки, то покладіть цукор за смаком, якщо начинка солона, то цукор в тісто не додається. Додаємо борошно, замішуємо м'яке, але не липнущее до рук тісто. Загортаємо його в плівку і прибираємо на півгодини - годину в холодильник.
Охолоджене тісто розкачуємо дуже тонко. Нарізаємо прямокутники. На одну сторону викладаємо начинку і звертаємо рулетиком. Кінці рулетика і місце шва злегка защипуємо. Кожну трубочку обвалюємо в цукрі і викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо при температурі 180 градусів двадцять хвилин.
Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Трубочки

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий пиріг з курагою
Великодні паски
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Куряче суфле "Ніжність"
Швейцарський шоколадний рулет
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: