Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати цукрові трубочки?
Пропоную просту і смачну ідею для випічки - цукрові трубочки. Вони можуть бути без начинки чи з начинкою з вареного згущеного молока або густого повидла, джему, з цукатами, чорносливом та іншими сухофруктами. Необхідні продукти 200 грам вершкового масла або маргарину 200 грам нежирної сметани Два з половиною - три склянки борошна Цукор Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Ягоди, варення, згущене молоко або сухофрукти для начинки Приготування Масло або маргарин потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Потім змішати зі сметаною і покласти гашену соду. Якщо будете робити трубочки без начинки, то покладіть цукор за смаком, якщо начинка солона, то цукор в тісто не додається. Додаємо борошно, замішуємо м'яке, але не липнущее до рук тісто. Загортаємо його в плівку і прибираємо на півгодини - годину в холодильник. Охолоджене тісто розкачуємо дуже тонко. Нарізаємо прямокутники. На одну сторону викладаємо начинку і звертаємо рулетиком. Кінці рулетика і місце шва злегка защипуємо. Кожну трубочку обвалюємо в цукрі і викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо при температурі 180 градусів двадцять хвилин. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |