Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати червоний рис?
![]() Необхідні продукти 200 грам рису 600 мл курячого або м'ясного бульйону Одна цибулина Дві часточки часнику Столова ложка томатної пасти або томатний соус Сіль за смаком Рослинна олія Приготування у сотейнику Розігріваємо трохи олії і викладаємо дрібно порубаний лук і часник. Обсмажуємо на середньому вогні протягом трьох хвилин. Кладемо томатну пасту, перемішуємо, обсмажуємо ще дві - три хвилини. Вливаємо бульйон, даємо рідини закипіти, солимо за смаком. Рис промиваємо. Поки готуються овочі, заливаємо його окропом і залишаємо пропариваться. Коли овочі будуть готові, зайву воду з рису зливаємо, а рис перекладаємо в сотейник, в киплячий томатний соус. Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні нудитися. Рідина повинна вбратися, якщо рис виходить водянистим, зніміть кришку і випаровуйте зайву рідину. | |
Просмотров: 645 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |