Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати червоний рис?
Рис володіє насиченим смаком за рахунок того, що вариться не у воді, а на бульйоні з додаванням часнику, томатів і цибулі. Чудовий спосіб урізноманітнити домашнє меню.
Необхідні продукти

200 грам рису
600 мл курячого або м'ясного бульйону
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Столова ложка томатної пасти або томатний соус
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

у сотейнику Розігріваємо трохи олії і викладаємо дрібно порубаний лук і часник. Обсмажуємо на середньому вогні протягом трьох хвилин. Кладемо томатну пасту, перемішуємо, обсмажуємо ще дві - три хвилини. Вливаємо бульйон, даємо рідини закипіти, солимо за смаком.
Рис промиваємо. Поки готуються овочі, заливаємо його окропом і залишаємо пропариваться. Коли овочі будуть готові, зайву воду з рису зливаємо, а рис перекладаємо в сотейник, в киплячий томатний соус. Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні нудитися. Рідина повинна вбратися, якщо рис виходить водянистим, зніміть кришку і випаровуйте зайву рідину.
Просмотров: 452
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, перемішуємо

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з ананасом та сиром
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Горіхові трубочки
Цибулевий джем
Часникові рулетики
Пікантні гарячі бутерброди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: