Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати червоний рис?
Рис володіє насиченим смаком за рахунок того, що вариться не у воді, а на бульйоні з додаванням часнику, томатів і цибулі. Чудовий спосіб урізноманітнити домашнє меню.
Необхідні продукти

200 грам рису
600 мл курячого або м'ясного бульйону
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Столова ложка томатної пасти або томатний соус
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

у сотейнику Розігріваємо трохи олії і викладаємо дрібно порубаний лук і часник. Обсмажуємо на середньому вогні протягом трьох хвилин. Кладемо томатну пасту, перемішуємо, обсмажуємо ще дві - три хвилини. Вливаємо бульйон, даємо рідини закипіти, солимо за смаком.
Рис промиваємо. Поки готуються овочі, заливаємо його окропом і залишаємо пропариваться. Коли овочі будуть готові, зайву воду з рису зливаємо, а рис перекладаємо в сотейник, в киплячий томатний соус. Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні нудитися. Рідина повинна вбратися, якщо рис виходить водянистим, зніміть кришку і випаровуйте зайву рідину.
Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, перемішуємо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
"Той самий" столичний кекс
"Сніжне" печиво
Рулет з лимоном
Ескалопи з свинини
Манник з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: