Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати чайний кекс?
Рецепт цього кексу виручить в будь-який час - і коли ось-ось прийдуть гості, і коли раптом захотілося чогось солодкого до чаю і, нарешті, в тій ситуації, коли вдома мінімальний набір продуктів, а сімейство вимагає пирога. Що знадобиться для приготування Половина склянки цукру Половина склянки чайної заварки Одне яйце Три столові ложки будь-якого варення Три столових ложки рослинного масла Чайна ложка соди (погасити оцтом) Борошна потрібно стільки, щоб тісто стало як густа сметана Приготування Форму змастити маслом. У чайній заварці (вона повинна бути кімнатної температури) розчинити цукор, влити рослинне масло, додати гашену соду і яйце. Все розмішати. Покласти варення (без кісточок), поступово всипати просіяне борошно. Відразу можете всипати склянку борошна і розмішати. Потім дивіться по тесту, в готовому вигляді воно повинно бути як гарна густа сметана. Вилити тісто у форму, верх розрівняти і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати півгодини. Якщо вдома є родзинки, чорнослив, курага - можна додати в кекс. Або присмачити його спеціями - корицею, мускатним горіхом, ванільним цукром, покласти трохи меленої гвоздики (якщо любите). | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |