Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бутерброди - сендвічі?
У бутербродів - сендвічів маса достоїнств - їх зручно брати в дорогу, холодні вони не менш смачні, ніж гарячі, начинка проста і нехитра, коштують вони дуже дешево і готуються швидко. Але головне - подобаються всім без винятку.
Необхідні продукти

Один батон або французький багет
100 грам сиру
100 грам вареної ковбаси
Два яйця
Одна цибулина
Дві помідори або дві столові ложки кетчупу
Дві столові ложки майонезу
Трохи вершкового масла
Сіль, спеції, приправи (за бажанням)

Приготування

Відварюємо яйця круто. Разом з сиром, ковбасою і цибулиною перекручуємо через м'ясорубку. До цієї суміші додаємо кетчуп і майонез. Якщо готуєте зі свіжими помідорами, то їх потрібно обшпарити окропом і зняти шкірку, а потім натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. До отриманої суміші за смаком додаємо сіль і спеції.
Батон нарізаємо тонкими скибочками, одну сторону змащуємо тонким шаром масла (зовсім небагато, тільки щоб масло вбралося в хліб) і цією стороною укладаємо на деко. Зверху кожну скибочку змащуємо підготовленої бутербродной масою і ставимо в духовку. Готуємо на середньому вогні до підрум'янення нижньої сторони скибочок.
Просмотров: 670
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, вони

Рекомендовані рецепти:

Гострий соус до м'яса
Рогалики до чаю
Печиво із злакових пластівців
Бутерброди "сонечка"
Кокосове печиво
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: