Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бутерброди по-фінськи?
найшвидше і улюблене багатьма страва - бутерброди. Їх роблять і з маслом і з сиром, і з паштетом, і з ковбасою і, звичайно ж, гарячі. А можна ще зробити бутерброди за запропонованим рецептом.
Інгредієнти:

Хліб - білий, сірий, чорний;
Манна крупа - дві столові ложки;
Яйце;
Сіль;
Цибуля ріпчаста;
Перець мелений чорний;
Зелень.

Процес приготування:

Спочатку треба для приготування бутербродной маси дві столові ложки манки залити крутим окропом і добре перемішати. Після цього дати постояти, щоб манка розбухла. Потім вбиваємо в манку яйце, присаливаем, перчимо і кладемо нарізану цибулину, додаємо перець. Все перемішати. Тепер в цю масу можна додати нарізану зелень, солоний огірок, ковбасу.

На сковороду треба налити олію. Хліб нарізаємо, викладаємо намазки тонким шаром. Після цього кладемо бутерброди намазкой вниз, після того як бутерброди обсмажаться їх треба буде перевернути. Дати трохи обсмажиться і діставати.
Тепер бутерброди готові їх можна подавати до чаю або кави, або просто до столу.

Приємного апетиту!

Просмотров: 354
Категория: Рецепти |
| Теги: Їх, бутерброди

Рекомендовані рецепти:

Домашній хліб з курагою
Картопляні пиріжки з капустою
Манник
Торт "Медовик"
Вівсяне печиво з медом
Італійські медові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: