Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати булочки з листкового тіста з сиром?
Готове листкове тісто ідеально підходить для приготування швидких страв і випічки. Один з таких варіантів - булочки з різними начинками, наприклад - з тертим сиром і паприкою. Що знадобиться для приготування 250 г готового листкового тіста 70 грам тертого сиру (в оригінальному рецепті - пармезан) Чайна ложка меленої солодкої паприки Одне яйце Трохи борошна для оброблення тесту Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком Приготування Тремо на дрібній тертці сир, змішуємо його з меленою паприкою (беріть солодку), сіллю і перцем. В окремому посуді збиваємо виделкою яйце. Тісто розморожуємо, на стіл підсипаємо трохи борошна, щоб було зручніше розкачати тісто і розкочуємо качалкою тісто в одному напрямку. У нас повинен вийти прямокутник розміром 25х30 див. Змащуємо тісто збитим яйцем, посипаємо сирною сумішшю. З широкої сторони звертаємо його в рулет, краї защипуємо, загортаємо в рулет харчову плівку і прибираємо на десять хвилин у морозилку. Деко застеляємо папером для випічки, розрізаємо рулет на 24 скибочки, кладемо на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. випікаються булочки 20 - 25 хвилин. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |