Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати булочки з листкового тіста з сиром?
Готове листкове тісто ідеально підходить для приготування швидких страв і випічки. Один з таких варіантів - булочки з різними начинками, наприклад - з тертим сиром і паприкою.
Що знадобиться для приготування
250 г готового листкового тіста
70 грам тертого сиру (в оригінальному рецепті - пармезан)
Чайна ложка меленої солодкої паприки
Одне яйце
Трохи борошна для оброблення тесту
Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком

Приготування

Тремо на дрібній тертці сир, змішуємо його з меленою паприкою (беріть солодку), сіллю і перцем. В окремому посуді збиваємо виделкою яйце.
Тісто розморожуємо, на стіл підсипаємо трохи борошна, щоб було зручніше розкачати тісто і розкочуємо качалкою тісто в одному напрямку. У нас повинен вийти прямокутник розміром 25х30 див.
Змащуємо тісто збитим яйцем, посипаємо сирною сумішшю. З широкої сторони звертаємо його в рулет, краї защипуємо, загортаємо в рулет харчову плівку і прибираємо на десять хвилин у морозилку.
Деко застеляємо папером для випічки, розрізаємо рулет на 24 скибочки, кладемо на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. випікаються булочки 20 - 25 хвилин.
Просмотров: 602
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, тісто

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові квадратики
Мафіни з бананом і горіхами
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Полунично-фруктовий салат
Готуємо кіш
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: