Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати борщ з печеного буряка?
Борщ з печеного буряка здасться на смак більш ніжним, ніж борщ, приготовлений за традиційним рецептом. Безсумнівно, його пікантний смак оцінять всі члени сім'ї. Отже, як приготувати борщ з печеного буряка?
Для приготування потрібні:
- овочевий бульйон,
- 2 буряків,
- 3 середніх моркви,
-4 картоплини,
- півсклянки томатного пюре,
-1 солодкий болгарський перець (червоний),
- 2 цибулини,
- 2 часникового зубчики,
- жменя білої квасолі,
- 10-15 горошин чорного перцю,
- пару-трійку лаврового листя (за смаком),
- трохи рослинного масла для обсмажування,
- сіль.

Буряк ретельно миють, промокають паперовим рушником, і загортають кожен коренеплід окремо у фольгу. "Упаковану" буряк відправляють в духовку, запікають. Потім захололі коренеплоди очищають і нарізають брусочками.
Солодкий перець очищають від плодоніжки з насінням, і також нарізають брусочками. Морква цибуля нарізають теж брусочками (тільки більш тонкими), цибулю нарізають півкільцями. Моркву і цибулю відправляють на сковорідку з рослинним маслом, обсмажують їх до золотистого кольору, а потім додають до підрум'яненим овочів перець і томат. Все обсмажують разом.
Тим часом, окремо білу квасолю варять у солоній воді. У киплячий овочевий бульйон відправляють брусочки нарізаної картоплі, і проварюють близько 5-7 хвилин.
Додають в бульйон буряк, квасолю, обсмажені овочі, лавровий лист і горошини чорного перцю.
Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізають, борщ

Рекомендовані рецепти:

Чанахи: рагу по-грузинськи
Кекс з лимоном і маком
Полуниця у вершках
Булочки "Варенки"
Домашні чебуреки
Кругла хала
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: