Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати борщ з печеного буряка?
Борщ з печеного буряка здасться на смак більш ніжним, ніж борщ, приготовлений за традиційним рецептом. Безсумнівно, його пікантний смак оцінять всі члени сім'ї. Отже, як приготувати борщ з печеного буряка? Для приготування потрібні: - овочевий бульйон, - 2 буряків, - 3 середніх моркви, -4 картоплини, - півсклянки томатного пюре, -1 солодкий болгарський перець (червоний), - 2 цибулини, - 2 часникового зубчики, - жменя білої квасолі, - 10-15 горошин чорного перцю, - пару-трійку лаврового листя (за смаком), - трохи рослинного масла для обсмажування, - сіль. Буряк ретельно миють, промокають паперовим рушником, і загортають кожен коренеплід окремо у фольгу. "Упаковану" буряк відправляють в духовку, запікають. Потім захололі коренеплоди очищають і нарізають брусочками. Солодкий перець очищають від плодоніжки з насінням, і також нарізають брусочками. Морква цибуля нарізають теж брусочками (тільки більш тонкими), цибулю нарізають півкільцями. Моркву і цибулю відправляють на сковорідку з рослинним маслом, обсмажують їх до золотистого кольору, а потім додають до підрум'яненим овочів перець і томат. Все обсмажують разом. Тим часом, окремо білу квасолю варять у солоній воді. У киплячий овочевий бульйон відправляють брусочки нарізаної картоплі, і проварюють близько 5-7 хвилин. Додають в бульйон буряк, квасолю, обсмажені овочі, лавровий лист і горошини чорного перцю. | |
Просмотров: 590 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |