Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати біфштекс рубаний?
Для приготування біфштекса рубленого вам знадобляться наступні інгредієнти:
Яловичина з кісткою (лопатка, кострець) - сімсот грам;
Одне яйце;
Лук - сто грам;
Жир - сорок грам;
Борошно - тридцять грам;
Масла - двадцять грам;
Сіль - за смаком;
Перець - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо обмийте і видаліть плівки, пропустіть через м'ясорубку, додайте яйце, три - чотири ложки холодної води і вимісити руками таким чином, щоб маса вийшла пишною і гладкою. Отриману масу посоліть, поперчіть і обробіть на чотири круглих біфштекса, товщина яких становить близько двох з половиною сантиметрів.

2. Цибулю почистіть, наріжте кружечками і підрум'яньте на невеликій кількості жиру. Готовий цибулю перекладіть на тарілку.

3. На сковороді сильно розігрійте залишився жир, біфштекси посипте борошном і смажте їх на сильному вогні по чотири хвилини з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.

4. На біфштекси розкладіть смажений лук і дожаривайте їх на невеликому вогні п'ять - вісім хвилин під кришкою.

5. Готовий біфштекс викладіть на підігріте блюдо, прикрасьте смаженою цибулею. Подавайте з картоплею і овочами.
Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: чотири, лук

Рекомендовані рецепти:

Десерт-морозиво
Кекс з лимоном і маком
Сирні кекси з кропом і кмином
Овочевий суп з курячою грудкою
Тости з овочами і пастою авокадо
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: