Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати бананові булочки з вівсянкою?
Дуже цікава ідея додати в тісто для булочок банан - він дає неповторний аромат будь випічці. І ще булочки виходять не тільки смачними і ароматними, але і не надто калорійними - частина борошна в них замінена вівсяними пластівцями. Що знадобиться для приготування Два дуже стиглих банана (можна навіть перестиглих) Склянку суміші з води і молока (навпіл) Половина склянки вівсяних пластівців Три склянки борошна 2/3 склянки цукру 50 грам вершкового масла 20 грам свіжих дріжджів Дві чайних ложки лимонного соку Одне яйце Столова ложка жирної сметани Жменю родзинок Приготування Молоко з водою підігріваємо трохи тепліше кімнатної температури, додаємо ложку цукру і дріжджі. Через десять хвилин додаємо решту цукру, вівсяні пластівці. Ще через десять хвилин кладемо розм'якшене вершкове масло, збите яйце, сметану і все перемішуємо. Банани розминаємо в кашку, відразу ж поливаємо лимонним соком, щоб вони не потемніли. Родзинки розпарювала на водяній бані і разом з бананами додаємо в тісто. Всипаємо порціями борошно, замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його і даємо постояти в теплі приблизно годину. Формуємо круглі булочки, викладаємо на деко і через 20 хвилин відправляємо в духовку. Випікаємо півгодини при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |