Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бананові булочки з вівсянкою?
Дуже цікава ідея додати в тісто для булочок банан - він дає неповторний аромат будь випічці. І ще булочки виходять не тільки смачними і ароматними, але і не надто калорійними - частина борошна в них замінена вівсяними пластівцями.
Що знадобиться для приготування

Два дуже стиглих банана (можна навіть перестиглих)
Склянку суміші з води і молока (навпіл)
Половина склянки вівсяних пластівців
Три склянки борошна
2/3 склянки цукру
50 грам вершкового масла
20 грам свіжих дріжджів
Дві чайних ложки лимонного соку
Одне яйце
Столова ложка жирної сметани
Жменю родзинок

Приготування

Молоко з водою підігріваємо трохи тепліше кімнатної температури, додаємо ложку цукру і дріжджі. Через десять хвилин додаємо решту цукру, вівсяні пластівці. Ще через десять хвилин кладемо розм'якшене вершкове масло, збите яйце, сметану і все перемішуємо.
Банани розминаємо в кашку, відразу ж поливаємо лимонним соком, щоб вони не потемніли. Родзинки розпарювала на водяній бані і разом з бананами додаємо в тісто. Всипаємо порціями борошно, замішуємо м'яке тісто. Накриваємо його і даємо постояти в теплі приблизно годину. Формуємо круглі булочки, викладаємо на деко і через 20 хвилин відправляємо в духовку. Випікаємо півгодини при температурі 180 градусів.
Просмотров: 564
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
"Торф'яної пиріг"
Апельсинові мафіни
Гострий суп з квасолею
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: