Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати баклажани в томатно-сметанному соусі?
Це блюдо можна подавати і гарячим, і холодним, як закуска. Особливо смачною виходить підлива, вона підходить до будь-якого гарніру, тому її потрібно робити багато. Що знадобиться для приготування Сім середніх баклажанів П'ять - шість великих помідор півлітра сметани (жирність 10-15%) Шість зубчиків часнику Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Баклажани нарізати кружечками товщиною 1 см, покласти в глибокий посуд і пересипати сіллю. Перемішати, залишити на півгодини, щоб стекла гіркота. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, нарізати м'якоть невеликими кубиками. Змішати сметану і пропущений через прес часник. баклажани Промити під проточною водою, злегка віджати. Обсмажити в олії, кожен кружечок підрум'янюючи з двох сторін. Перекласти обсмажені баклажани в каструлю. Нарізані помідори викласти в сковорідку з розігрітим маслом, обсмажувати 15 хвилин на середньому вогні. Влити сметану, посолити за смаком і перемішати. Зняти з вогню. Залити соусом баклажани, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10-15. Готову страву зняти з вогню і дати трохи настоятися. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 608 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |