Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажани по-східному?
Один з варіантів салату з обсмажених овочів і маринованої цибулі. Гостренький, з насиченим смаком, салат буде відмінною річної закускою.
Необхідні продукти

Чотири баклажана
Два помідора
Одна велика цибулина
Один болгарський перець
Часник за смаком
Пучок свіжої зелені
Рослинна олія
Дві столові ложки оцту
Столова ложка цукру
Сіль

Приготування

Готуємо маринад для лука. Змішуємо оцет і цукор, заливаємо цією сумішшю нарізану півкільцями цибулю.
Баклажани чистимо від шкірки, ріжемо у довжину тонкими пластинами, посипаємо сіллю. Залишаємо щоб пустили сік. Потім промиваємо під проточною водою, трохи віджимаємо і обсмажуємо в олії. Готові баклажани нарізаємо тонкими смужками, викладаємо в салатник. З помідорів знімаємо шкірку, м'якоть нарізаємо кубиками. Викладаємо в сковорідку з розігрітим маслом, злегка обсмажуємо і додаємо часник, болгарський перець. Хвилини через три знімаємо з вогню, перекладаємо до баклажанів. Змішуємо з маринованою цибулею. Перед подачею до столу посипаємо дрібно нарізаною зеленню. Подавати салат можна як теплим, так і холодним.
Просмотров: 580
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, баклажани

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Закусочний торт "Полянка"
Грінки з беконом та помідорами
Мафіни з шоколадом
Святковий торт "Смородинка"
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: