Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати баклажани по-флотськи?
З баклажанів можна приготувати досить незвичайні страви. Ось одне з них - баклажани з фаршем або баклажани по-флотськи, рецепт із серії «смачно, просто, швидко». На гарнір ідеально підійде картопляне пюре з великою кількістю зелені. Що знадобиться для приготування 500 грам баклажанів 500 грам м'ясного фаршу (будь-якого, можна курячий або з індички) Дві цибулини Чотири помідора Дві часточки часнику Рослинна олія Чорний мелений перець, сушений чебрець, сіль - за смаком Приготування Баклажани нарізати не дуже крупно, скласти в друшляк, посипати сіллю. Залишити на десять хвилин. Промити від солі під проточною водою і злегка віджати. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії. Додати фарш, при безперервному помішуванні обсмажувати до зміни кольору. Якщо фарш не перемішувати, він злипнеться грудочками - цього краще не допускати. До фаршу з цибулею додати баклажани, якщо треба, долити трохи олії. Обсмажити баклажани до рум'яної скоринки. Покласти дрібно нарізані помідори, перемішати, посолити і поперчити, приправити чебрецем, подрібненим часником. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин. Подавати баклажани по-флотськи гарячими, з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 627 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |