Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажани по-флотськи?
З баклажанів можна приготувати досить незвичайні страви. Ось одне з них - баклажани з фаршем або баклажани по-флотськи, рецепт із серії «смачно, просто, швидко». На гарнір ідеально підійде картопляне пюре з великою кількістю зелені.
Що знадобиться для приготування

500 грам баклажанів
500 грам м'ясного фаршу (будь-якого, можна курячий або з індички)
Дві цибулини
Чотири помідора
Дві часточки часнику
Рослинна олія
Чорний мелений перець, сушений чебрець, сіль - за смаком

Приготування

Баклажани нарізати не дуже крупно, скласти в друшляк, посипати сіллю. Залишити на десять хвилин. Промити від солі під проточною водою і злегка віджати.
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії. Додати фарш, при безперервному помішуванні обсмажувати до зміни кольору. Якщо фарш не перемішувати, він злипнеться грудочками - цього краще не допускати. До фаршу з цибулею додати баклажани, якщо треба, долити трохи олії. Обсмажити баклажани до рум'яної скоринки. Покласти дрібно нарізані помідори, перемішати, посолити і поперчити, приправити чебрецем, подрібненим часником. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Подавати баклажани по-флотськи гарячими, з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: по-флотськи, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Французький картопляний пиріг
Бутерброди з ананасом та сиром
Яблучний насипний пиріг
Слойки з бутербродніци
Італійські медові пончики
Баклажани по-корейськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: