Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати баклажан салат?
Кількість і співвідношення інгредієнтів у цьому салаті можна регулювати на свій смак, головне - його складові. Щось зменшити, збільшити, зробити гострим або з м'яким смаком, до майонезу додати сметану - варіантів багато. У холодному вигляді салат смачніше, тому краще його зробити заздалегідь. Необхідні продукти Три середніх баклажана П'ять яєць Дві цибулини Майонез Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Свіжа зелень (не обов'язково) Приготування Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, посипаємо сіллю і заливаємо невеликою кількістю холодної води. Залишаємо на двадцять хвилин, щоб пішла гіркота. Яйця відварюємо круто. Ріжемо цибулю дрібними кубиками, обсмажуємо до прозорого стану в невеликій кількості рослинного масла. Викладаємо на тарілку. Баклажани промиваємо під холодною проточною водою, злегка віджимаємо і викладаємо у ту ж сковорідку, в якій обсмажувалися баклажани. Обсмажуємо до готовності (хвилин двадцять), знімаємо зі сковорідки, даємо охолонути. Дрібно ріжемо яйця. Змішуємо в салатнику цибуля, баклажани, яйця, заправляємо майонезом (можна змішати зі сметаною), солимо і перчимо за смаком. Якщо любите гострий салат, додайте одну - дві часточки часнику пропущені через прес. | |
Просмотров: 578 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |