Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажан салат?
Кількість і співвідношення інгредієнтів у цьому салаті можна регулювати на свій смак, головне - його складові. Щось зменшити, збільшити, зробити гострим або з м'яким смаком, до майонезу додати сметану - варіантів багато. У холодному вигляді салат смачніше, тому краще його зробити заздалегідь.
Необхідні продукти
Три середніх баклажана
П'ять яєць
Дві цибулини
Майонез
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія
Свіжа зелень (не обов'язково)
Приготування

Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, посипаємо сіллю і заливаємо невеликою кількістю холодної води. Залишаємо на двадцять хвилин, щоб пішла гіркота.
Яйця відварюємо круто. Ріжемо цибулю дрібними кубиками, обсмажуємо до прозорого стану в невеликій кількості рослинного масла. Викладаємо на тарілку.
Баклажани промиваємо під холодною проточною водою, злегка віджимаємо і викладаємо у ту ж сковорідку, в якій обсмажувалися баклажани. Обсмажуємо до готовності (хвилин двадцять), знімаємо зі сковорідки, даємо охолонути.
Дрібно ріжемо яйця. Змішуємо в салатнику цибуля, баклажани, яйця, заправляємо майонезом (можна змішати зі сметаною), солимо і перчимо за смаком.
Якщо любите гострий салат, додайте одну - дві часточки часнику пропущені через прес.
Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, яйця

Рекомендовані рецепти:

Кокосове печиво
Картопляне пюре з базиліком
Курка з квасолею
Вишневий штрудель з сиром
Готуємо "Рибник"
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: