Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати апетитні котлети?
Рум'яні апетитні котлетки ми будемо готувати з свинячого фаршу з додаванням моркви, свіжої зелені і гірчиці. Необхідні продукти 500 грам нежирного свинячого фаршу Одна велика цибулина Пучок петрушки Одна невелика морквина Дві - три зубчики часнику Одне яйце Половина чайної ложки готової гірчиці Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Приготування принципі, приготування фаршу практично не відрізняється від звичайних котлет. Але все ж відмінності є. І перше з них - овочі додаються в фарш не сирими, а обсмаженими в маслі, тому гострий смак у котлеток виходить саме за рахунок додавання гірчиці. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці. Розігріваємо в пательні олію, пасеруємо до прозорості цибулю, потім кладемо моркву і обсмажуємо хвилин п'ять. Додаємо подрібнений часник, тушкуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню. Даємо овочам охолонути. Відокремлюємо жовток від білка. Білок збиваємо разом з дрібкою солі в пишну піну. Жовток разом з теплими овочами додаємо у фарш, кладемо дрібно нарізану зелень, солимо і перчимо до смаку, заправляємо гірчицею і добре перемішуємо всі інгредієнти. В останній момент підмішуємо збитий білок. змочуємо Руки у воді і формуємо невеликі котлетки. Викладаємо на сковорідку, в якій вже розігріте масло, і обсмажуємо до готовності. | |
Просмотров: 616 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |