Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати апельсинове печиво?
У печива масляниста, розсипчаста основа і багато смачної апельсинової начинки. Можна відійти від рецептури і зробити начинку лимонну - це на ваш розсуд. Що знадобиться для тіста 200 грам вершкового масла Половина склянки цукру 270 грам борошна Чверть чайної ложки солі Для начинки Чотири яйця Три столові ложки борошна 2/3 склянки цукру Столова ложка натертої апельсинової цедри ¾ склянки апельсинового соку Приготування Нам знадобиться форму з високими бортиками розміром 33х22 див. Її потрібно застелити фольгою так, щоб краї фольги звисали. Бока змастіть вершковим маслом (дно не змащувати). Масло потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Змішайте його з цукром і сіллю, додайте борошно і замісіть тісто. Воно вийде крутим. Викладіть на дно форми і рівномірно розподіліть по денця. Побийте виделкою тісто. Поставте в холодильник на півгодини. Коли тісто затвердіє, переставте його в розігріту до 160 градусів духовку і випікайте поки воно не підрум'яниться, приблизно півгодини. Для начинки збийте яйця з цукром і борошном в однорідну масу. Додайте сік і цедру, перемішайте. Вилийте начинку на гарячу основу і поверніть в духовку. Випікайте ще 20 - 30 хвилин, поки краю не підрум'яняться, а начинка не схопиться. Коли рухаєте форму, начинка не повинна колихатися. Дайте печінкою повністю охолонути, потім вийміть його з форми разом з фольгою, перекладіть на дошку, посипте цукровою пудрою і розрізати на шматочки. | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |