Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати апельсинове печиво?
У печива масляниста, розсипчаста основа і багато смачної апельсинової начинки. Можна відійти від рецептури і зробити начинку лимонну - це на ваш розсуд.
Що знадобиться для тіста

200 грам вершкового масла
Половина склянки цукру
270 грам борошна
Чверть чайної ложки солі

Для начинки

Чотири яйця
Три столові ложки борошна
2/3 склянки цукру
Столова ложка натертої апельсинової цедри
¾ склянки апельсинового соку

Приготування

Нам знадобиться форму з високими бортиками розміром 33х22 див. Її потрібно застелити фольгою так, щоб краї фольги звисали. Бока змастіть вершковим маслом (дно не змащувати).
Масло потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Змішайте його з цукром і сіллю, додайте борошно і замісіть тісто. Воно вийде крутим. Викладіть на дно форми і рівномірно розподіліть по денця. Побийте виделкою тісто. Поставте в холодильник на півгодини. Коли тісто затвердіє, переставте його в розігріту до 160 градусів духовку і випікайте поки воно не підрум'яниться, приблизно півгодини.
Для начинки збийте яйця з цукром і борошном в однорідну масу. Додайте сік і цедру, перемішайте. Вилийте начинку на гарячу основу і поверніть в духовку. Випікайте ще 20 - 30 хвилин, поки краю не підрум'яняться, а начинка не схопиться. Коли рухаєте форму, начинка не повинна колихатися. Дайте печінкою повністю охолонути, потім вийміть його з форми разом з фольгою, перекладіть на дошку, посипте цукровою пудрою і розрізати на шматочки.
Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: начинка, тісто

Рекомендовані рецепти:

Смажене морозиво
Швидкий какао-пиріг
Бутерброди "сонечка"
Сирний торт з персиками
Горіхові рогалики
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: