Головна » Статті » Рецепти

Як оформити закуску?
Замість салатників на святковий стіл можна подати закуски на плоскому блюді як порційні кульки. Цей спосіб можна використовувати для салатів зі свіжої моркви з майонезом або зробити закуску «а-ля оселедець під шубою». Часу витратиться не так вже багато, але фурор така закуска зробить неодмінно.
Необхідні продукти

Одна велика буряк
Одна велика морквина
100 грам сиру
Філе оселедця
Одне варене яйце
Половина склянки волоських горіхів (подрібнених)
Кілька штук чорносливу (без кісточок)
Три - чотири зубчики часнику
Майонез
Столова ложка хрону
Приготування

Буряк відварити, натерти на крупній тертці. Моркву сиру натерти на середній тертці. Натерти сир. Філе оселедця нарізати кубиками. Яйце розділити на білок і жовток, натерти на різні тарілочки.

Покласти в окремі миски моркву та буряк. Додати в кожну по половині подрібнених горіхів і тертого сиру. До буряка додати два зубчики подрібненого часнику, тертий білок, столову ложку хрону. Перемішати. До моркви додати тертий білок, часник, трохи майонезу. Перемішати.

Зробити кульки з буряка, всередину загорнути шматочок оселедця. У морквяний кулька закатати чорнослив. Викласти на блюдо, прикрашене листям салату. Прикрасити крапелькою майонезу і зеленню, маленькими помідорками - черрі.

Поєднання продуктів і начинку можна змінювати за своїм смаком,
Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти, білок

Рекомендовані рецепти:

Яблучні козинаки
Французький картопляний пиріг
"Крем-брюле" з сиру
Картопляне пюре з базиліком
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: