Головна » Статті » Рецепти |
Як оформити закуску?
![]() Необхідні продукти Одна велика буряк Одна велика морквина 100 грам сиру Філе оселедця Одне варене яйце Половина склянки волоських горіхів (подрібнених) Кілька штук чорносливу (без кісточок) Три - чотири зубчики часнику Майонез Столова ложка хрону Приготування Буряк відварити, натерти на крупній тертці. Моркву сиру натерти на середній тертці. Натерти сир. Філе оселедця нарізати кубиками. Яйце розділити на білок і жовток, натерти на різні тарілочки. Покласти в окремі миски моркву та буряк. Додати в кожну по половині подрібнених горіхів і тертого сиру. До буряка додати два зубчики подрібненого часнику, тертий білок, столову ложку хрону. Перемішати. До моркви додати тертий білок, часник, трохи майонезу. Перемішати. Зробити кульки з буряка, всередину загорнути шматочок оселедця. У морквяний кулька закатати чорнослив. Викласти на блюдо, прикрашене листям салату. Прикрасити крапелькою майонезу і зеленню, маленькими помідорками - черрі. Поєднання продуктів і начинку можна змінювати за своїм смаком, | |
Просмотров: 861 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |