Головна » Статті » Рецепти

Як готувати паштет з печерицями?
Цей варіант печінкового паштету сподобається любителям грибних страв. Готується паштет з курячої печінки і грибів шампіньйонів, ось рецепт:
Що нам знадобиться: печінки охолодженої курячої пів кіло, грибів шампіньйонів у два рази менше, рослинне масло, зубок часнику, одна велика цибулина, мускатний горіх, сіль і перець мелений, вершки жирні або масло вершкове, пів склянки сухого вина.

Приготування паштету.
Курячу печінку промиваємо, нарізаємо, обсмажуємо з вином і олією, додаємо в кінці смаження часник, цибулю і нарізану соломкою печериці.
Тушкуємо до готовності, всі необхідні спеції додаємо, вливаємо вершки. Всю масу подрібнюємо в блендері, потім формочку для запікання змащуємо маслом вершковим, перекладаємо масу і ставимо в духовку, випікаємо підлогу годину (+/-) п'ять хвилин, температуру ставимо близько плюс ста шістдесяти.
Паштет з печерицями їмо в холодному вигляді, попередньо даємо йому охолонути в холодильнику, прямо в формочці.
Приємного!
Просмотров: 431
Категория: Рецепти |
| Теги: паштет, масу

Рекомендовані рецепти:

Калиссоны - французькі ласощі
Тортик "На графських руїнах"
Фініковий кекс
Салат сирно-апельсиновий
Хлібні булочки з розмарином
Пиріжки з каррі з яловичини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: