Головна » Статті » Рецепти

Як готувати паштет із квасолі з сиром?
Досить незвичайний смак у цього паштету з квасолі та сиру. Готувати паштет не складно, з'їдається він так само швидко. По мимо сиру і квасолі до складу інгредієнтів входять гриби.
Знадобляться наступні продукти: цибулі ріпчастої сто грам, грибів сто грам, п'ятсот грам квасолі, сто грам сиру (бажано брати не жирний сир), часник, сіль, перець гострий, соняшникова олія.

Як готувати паштет.
Гриби миємо і чистимо, нарізаємо будь шматочками (пізніше буде подрібнити в блендері), цибуля ріпчасту так само нарізаємо. Грибочки з цибулею обсмажуємо квасолю окремо в підсоленій воді відварюємо. Воду з квасолі зливаємо, додаємо її до грибочкам і цибулі, видавлюємо часник (його кількість визначаємо за індивідуальним смаком). Солимо і перчимо. Тушкуємо гриби і квасолю хвилин десять, потім даємо охолонути. Після чого змішуємо з сиром і в блендері подрібнюємо до однорідного стану.
Паштет з квасолі та сиру готовий, його можна намазувати на грінки і тости.
Приємного!
Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Вафлі вершкові
Ягідно-фруктовий десерт
Горіхово-шоколадне печиво
Макарони з шинкою і грибним соусом
Буженина в тесті
Манник з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: