Досить незвичайний смак у цього паштету з квасолі та сиру. Готувати паштет не складно, з'їдається він так само швидко. По мимо сиру і квасолі до складу інгредієнтів входять гриби. Знадобляться наступні продукти: цибулі ріпчастої сто грам, грибів сто грам, п'ятсот грам квасолі, сто грам сиру (бажано брати не жирний сир), часник, сіль, перець гострий, соняшникова олія.
Як готувати паштет. Гриби миємо і чистимо, нарізаємо будь шматочками (пізніше буде подрібнити в блендері), цибуля ріпчасту так само нарізаємо. Грибочки з цибулею обсмажуємо квасолю окремо в підсоленій воді відварюємо. Воду з квасолі зливаємо, додаємо її до грибочкам і цибулі, видавлюємо часник (його кількість визначаємо за індивідуальним смаком). Солимо і перчимо. Тушкуємо гриби і квасолю хвилин десять, потім даємо охолонути. Після чого змішуємо з сиром і в блендері подрібнюємо до однорідного стану. Паштет з квасолі та сиру готовий, його можна намазувати на грінки і тости. Приємного!