Головна » Статті » Рецепти

Як готувати макаруни?
Макаруни - це солодкі тістечка, які готуються з яєчних білків. Такий десерт низько калорійний, ідеально підходить для тих, хто сидить на дієті дам.
Потрібні свіжі яєчні білки в кількості чотирьох штук, півтора - два склянки цукру, трохи ванілі (якщо бажаєте, щоб тістечка мали ванільний аромат). Білки збиваємо міксером, збиваємо довго, додаємо порціями цукор, сто грам мигдального борошна і ваніль, піна повинна вийти блискуча і досить щільна.

Далі цю масу слід перекласти в кондитерський мішечок, видавлювати на деко (папір для випічки) формочки діаметром п'ять див. Якщо немає в наявності кондитерського мішечка, можна столовою ложкою викладати тістечка.

Випікати макаруни слід у нежаркому духовій шафі хвилин п'ятнадцять. Власне їх слід не стільки випікати, скільки підсушувати. Можна пів години потримати деко в духовці холодної і лише потім включити вогонь, так макаруни вийдуть більш потрібною - сухої консистенції.
Між собою остиглі макаруни можна "склеювати" варенням, рідким шоколадом і так далі.
Просмотров: 457
Категория: Рецепти |
| Теги: макаруни, тістечка

Рекомендовані рецепти:

Свинячі реберця в пиві
Мафіни з чорницею
Рулет з мовою і сиром
Французькі булочки
"Торф'яної пиріг"
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: