Фаршировані гриби - одна з найбільш смачних закусок, вони будуть до місця в будь-якому застіллі, а ковбасна начинка приправлений гострим яєчним соусом, додасть грибів неповторний аромат.
Отже, нам знадобляться:
450 г великих грибів
200 р дрібно нарізаний сухої ковбаси
1/2 склянки панірувальних сухарів
1 столова ложка розм'якшеного вершкового масла
0,5 склянки яєчний соус
Приготування:
1. Вимийте гриби. Відокремте капелюшки, а ніжки грибів подрібнити. У великій сковороді обсмажте спочатку порізані ніжки, коли вони будуть майже готові, додайте нарізану короткою соломкою суху ковбасу /можна кілька видів/. Приберіть сковороду з вогню і злийте зайвий жир. Перекладіть суміш в тарілку і дайте охолонути до кімнатної температури.
2. Змішати панірувальні сухарі і вершкове масло з охолодженої ковбасно-грибною сумішшю. Отриманою начинкою нафаршируйте грибні капелюшки. Покладіть їх на деко і випікайте в попередньо розігрітій до 180°С духовці 10 хвилин.
3. На кожну грибну капелюшок покладіть зверху по 1/2 чайної ложки яєчного соусу. Збільшіть температуру і поставте гриби в духовку ще на 2-3 хвилини, поки соус не підрум'яниться. Можна використовувати будь-гострий соус на ваш смак. Подавайте до столу гарячими.
Приємного апетиту!
|