Головна » Статті » Рецепти |
Як готуються сирники з цукатами?
![]() Необхідні продукти 400 грам домашнього сиру Склянку борошна Дві столові ложки сметани (якщо сир нежирний) Половина склянки цукру Жменю цукатів Пакетик ванільного цукру Рослинне масло для смаження Приготування Розімніть сир виделкою, якщо він нежирний або дуже сухий - додайте сметану. Покладіть цукор, ванільний цукор, цукати. Вмішайте борошно, маса повинна вийти густою, але легко вымешиваться. Скачайте з тіста ковбаску, гострим ножем наріжте її на кружечки товщиною в 1 см. На столі насипте трохи борошна, вмочайте в неї сирники з обох сторін і руками надавайте їм круглу форму. Струсіть надлишки борошна, викладіть сирники на обробну дошку. Розігрійте масло. Викладайте сирники невеликими порціями і обсмажуйте з двох боків до рум'яного кольору. Подавайте гарячими або теплими, зі сметаною, з варенням, джемом. Щоб сирники не вийшли жирними, наливайте зовсім трохи олії. | |
Просмотров: 677 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |