Головна » Статті » Рецепти

Як готуються сирні крекери?
Хто не любить між справами похрумтіти смачними печивом? Ну а якщо влаштовувати такі перекуси, то чимось легким і корисним, наприклад - сирними крекерами. Виходять вони дійсно хрусткі і сухі, їх навіть можна зберігати в щільно закритому контейнері.
Що знадобиться для приготування

125 грам сухого нежирного сиру
Дві столових ложки рослинного масла (або 30 грам вершкового)
100 грам ячмінного борошна (або гречаного)
100 грам житнього борошна
Чайна ложка солі
Чайна ложка кмину

Приготування

Масло змішати з сиром, сіллю і кмином. Якщо робите на вершковому маслі, то його розтоплювати не треба, масло кімнатної температури розітріть з сиром і додайте сіль і кмин. Поступово підсипаючи обидва види борошна замісіть тісто. Кількість борошна регулюйте самостійно - це залежить і від муки, і від вологості сиру). Добре вимішане тісто має бути еластичним. Загорніть його в плівку і відправте в холодильник хвилин на сорок охолоджуватися і відпочивати.
Потім візьміть папір для випічки, викласти на неї тісто, накрийте харчовою плівкою або поліетиленом і тонко розкачайте тісто. Плівку приберіть, пласт тіста розрізати на шматочки довільної форми.
Папір разом з нарізаним печивом перенесіть на деко і поставте в холодну духовку. Розігрійте її до 170 градусів, випікайте крекери приблизно сорок хвилин.
Перед випічкою можна посипати крекери кунжутом, сіллю або просто наколоти виделкою.
Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, тісто

Рекомендовані рецепти:

Домашні 'Рафаелло'
Салат сирно-апельсиновий
Кокосове печиво
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Салат "Божа корівка"
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: