Головна » Статті » Рецепти

Як готуються сирні булочки?
Прості в приготуванні і дуже смачні булочки можна зробити з будь-яким сиром і навіть з бринзою.
Необхідні продукти
280 грам борошна
Дві чайних ложки разрвхлителя
60 грам вершкового масла
230 мл кефіру або йогурту
400 грам сиру або бринзи
Чайна ложка цукру
Половина чайної ложки солі
Свіжа зелень (за бажанням)

Приготування

Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і цукром. Накришити в цю суміш холодне вершкове масло і порубати ножем прямо в мисці. Додати тертий сир або бринзу і все перемішати виделкою. Влити кефір або йогурт, покласти дрібно нарізану зелень (це не обов'язково) і добре вимісити тісто.
Викласти його на стіл (стіл подпылить борошном) і сформувати досить товстий корж діаметром трохи більше долоні. Розрізати її на сегменти (на 10 частин).
Деко застелити папером для випічки і змастити маслом і викласти трикутники. Поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку, випікати двадцять хвилин. Щоб булочки вийшли рум'яними, верх можна змастити молоком, яйцем або кефіром.
Можна зробити маленькі печива. Тоді потрібно трохи тонше розкачати, розрізати його на смужки і потім кожну нарізати трикутниками.
Просмотров: 584
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, змастити

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Макарони з шинкою і грибним соусом
Яєчня по-італійськи
Сирна запіканка
Яблучний пай
Буженина в тесті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: