Головна » Статті » Рецепти |
Як готуються сирні булочки?
Прості в приготуванні і дуже смачні булочки можна зробити з будь-яким сиром і навіть з бринзою. Необхідні продукти 280 грам борошна Дві чайних ложки разрвхлителя 60 грам вершкового масла 230 мл кефіру або йогурту 400 грам сиру або бринзи Чайна ложка цукру Половина чайної ложки солі Свіжа зелень (за бажанням) Приготування Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і цукром. Накришити в цю суміш холодне вершкове масло і порубати ножем прямо в мисці. Додати тертий сир або бринзу і все перемішати виделкою. Влити кефір або йогурт, покласти дрібно нарізану зелень (це не обов'язково) і добре вимісити тісто. Викласти його на стіл (стіл подпылить борошном) і сформувати досить товстий корж діаметром трохи більше долоні. Розрізати її на сегменти (на 10 частин). Деко застелити папером для випічки і змастити маслом і викласти трикутники. Поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку, випікати двадцять хвилин. Щоб булочки вийшли рум'яними, верх можна змастити молоком, яйцем або кефіром. Можна зробити маленькі печива. Тоді потрібно трохи тонше розкачати, розрізати його на смужки і потім кожну нарізати трикутниками. | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |