Головна » Статті » Рецепти |
Як готуються котлети з томатами і каперсами?
У цьому рецепті головне - соус. Самі котлети можна приготувати за улюбленим рецептом і з будь-якого фаршу - м'ясного або курячого або зробити змішаний фарш. Необхідні продукти 500 грам фаршу (яловичина + свинина) Одна - дві цибулини Одне яйце Шматочок білого батона Сіль і перець за смаком Чайна ложка сушеного базиліка (або кілька гілочок свіжого) Борошно для панірування Рослинне масло для смаження Для соусу Три столових ложки хорошого кетчупу (або протріть через сито мариновані помідори) Столова ложка рослинного масла 10 каперсів Приготування Цибулю нарізати якомога дрібніше, змішати з фаршем. Додати яйце, розмочений у молоці або у воді білий хліб (його злегка віджати), дрібно нарізаний свіжий базилік (або сушений базилік), посолити і поперчити за смаком. Ретельно вимісити фарш, поставити в холодильник на півгодини щоб він став більш однорідним за консистенцією і інгредієнти просочилися смаком і ароматом. З фаршу зробити невеликі котлети, запанірувати в борошні і обсмажити в маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Соус. Змішайте кетчуп з маслом і додайте каперси. Ще раз перемішайте. Цей соус дуже добре поєднується з будь-яким м'ясним блюдом, його можна подавати окремо в соуснику або полити котлети. | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |