Головна » Статті » Рецепти |
Як готується теплий салат з пасти, квасолі та грибів?
Для салату потрібні хороші макарони (паста) з твердих сортів пшениці, краще в формі спіральок. В заправці багато компонентів, це надає салату незвичайний смак, але ви можете виключити і залишити тільки ті спеції, що є в наявності. Необхідні продукти для салату 200 грам пасти Один болгарський перець червоного кольору 200 грам шпинатных листя 200 грам свіжих печериць Баночка консервованої червоної квасолі Пучок зеленого цибулі Півтори столових ложки рослинного масла Для заправки Дві часточки часнику Столова ложка яблучного оцту (6%) Три - чотири столових ложки лимонного соку Дві столові ложки оливкової олії Половина чайної ложки меленої зіри Чверть чайної ложки меленого мускатного горіха Половина чайної ложки меленого коріандру Чверть чайної ложки каррі Сіль і чорний перець за смаком Дві столові ложки дрібно нарізаного базиліка Приготування Відварити пасту в підсоленій воді майже до готовності (краще залишити аль-денте). Промити під холодною водою і залишити в друшляку щоб стікала вода. Беремо дві сковорідки. На одній невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо нарізані скибочками гриби поки не випарується вся рідина. На іншу наливаємо олію, розігріваємо і викидаємо нарізану цибулю і солодкий перець. Через дві хвилини додаємо нарізаний шпинат і обсмажуємо ще одну хвилину. З банки квасоля дістаємо, промиваємо в друшляку під струменем проточної води. Даємо воді стекти. Змішуємо з макаронами, додаємо обсмажені овочі, прогріваємо, поливаємо соусом і подаємо до столу. Такий салат можна подавати як теплим, так і холодним - на ваш смак. Для заправки змішуємо всі компоненти, в останню чергу додаємо базилік. | |
Просмотров: 587 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |