Головна » Статті » Рецепти

Як готується теплий салат з пасти, квасолі та грибів?
Для салату потрібні хороші макарони (паста) з твердих сортів пшениці, краще в формі спіральок. В заправці багато компонентів, це надає салату незвичайний смак, але ви можете виключити і залишити тільки ті спеції, що є в наявності.
Необхідні продукти для салату
200 грам пасти
Один болгарський перець червоного кольору
200 грам шпинатных листя
200 грам свіжих печериць
Баночка консервованої червоної квасолі
Пучок зеленого цибулі
Півтори столових ложки рослинного масла

Для заправки

Дві часточки часнику
Столова ложка яблучного оцту (6%)
Три - чотири столових ложки лимонного соку
Дві столові ложки оливкової олії
Половина чайної ложки меленої зіри
Чверть чайної ложки меленого мускатного горіха
Половина чайної ложки меленого коріандру
Чверть чайної ложки каррі
Сіль і чорний перець за смаком
Дві столові ложки дрібно нарізаного базиліка
Приготування

Відварити пасту в підсоленій воді майже до готовності (краще залишити аль-денте). Промити під холодною водою і залишити в друшляку щоб стікала вода.

Беремо дві сковорідки. На одній невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо нарізані скибочками гриби поки не випарується вся рідина. На іншу наливаємо олію, розігріваємо і викидаємо нарізану цибулю і солодкий перець. Через дві хвилини додаємо нарізаний шпинат і обсмажуємо ще одну хвилину.
З банки квасоля дістаємо, промиваємо в друшляку під струменем проточної води. Даємо воді стекти. Змішуємо з макаронами, додаємо обсмажені овочі, прогріваємо, поливаємо соусом і подаємо до столу. Такий салат можна подавати як теплим, так і холодним - на ваш смак.

Для заправки змішуємо всі компоненти, в останню чергу додаємо базилік.
Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, перець

Рекомендовані рецепти:

Картопляний салат з беконом та помідорами
Гуляш з індички з кабачками
Кекси з чорницею і брусницею
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Глазурований сирок "Картопля"
Кекс апельсиновий-шоколадний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: