Головна » Статті » Рецепти |
Як готується теляча грудинка з овочами?
М'ясо і овочі шарами складаються в жароміцний посуд, яка поміщається в рукав для запікання. При такому способі приготування м'ясо просочується овочевим соком, виходить смачно і ароматно. Сік може використовуватися як підлива для гарніру. Необхідні продукти Кілограм телячої грудинки Три - п'ять цибулин Два солодких болгарських перцю Дві столові ложки винного оцту Чайна ложка цукру По чайній ложці кмину і кропу (трави можуть бути сухі або свіжі) Чорний мелений перець і сіль за смаком Приготування Змішайте винний оцет з цукром, розмішуйте поки цукор повністю не розчиниться. М'ясо наріжте шматками, посипте сіллю і перцем, травами, залийте оцтом і перемішайте. Накрийте посуд, залиште м'ясо маринуватися хоча б на годину. Наріжте півкільцями цибулю, перець наріжте брусочками. У форму викладайте шар м'яса, потім шар цибулі та болгарського перцю або просто перемішайте м'ясо і овочі і викладіть в один шар. Упакуйте форму в рукав для запікання, закріпіть кінці степлером. Поставте форму в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте півтори години. На гарнір добре підійде відварний розсипчастий рис, гречка або картоплю. | |
Просмотров: 1210 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |