Головна » Статті » Рецепти

Як готується теляча грудинка з овочами?
М'ясо і овочі шарами складаються в жароміцний посуд, яка поміщається в рукав для запікання. При такому способі приготування м'ясо просочується овочевим соком, виходить смачно і ароматно. Сік може використовуватися як підлива для гарніру.
Необхідні продукти
Кілограм телячої грудинки
Три - п'ять цибулин
Два солодких болгарських перцю
Дві столові ложки винного оцту
Чайна ложка цукру
По чайній ложці кмину і кропу (трави можуть бути сухі або свіжі)
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Приготування

Змішайте винний оцет з цукром, розмішуйте поки цукор повністю не розчиниться. М'ясо наріжте шматками, посипте сіллю і перцем, травами, залийте оцтом і перемішайте. Накрийте посуд, залиште м'ясо маринуватися хоча б на годину.
Наріжте півкільцями цибулю, перець наріжте брусочками. У форму викладайте шар м'яса, потім шар цибулі та болгарського перцю або просто перемішайте м'ясо і овочі і викладіть в один шар. Упакуйте форму в рукав для запікання, закріпіть кінці степлером.
Поставте форму в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте півтори години.
На гарнір добре підійде відварний розсипчастий рис, гречка або картоплю.
Просмотров: 918
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: м'ясо, наріжте

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний торт-бізі
Цукерки, бараночки
Бразильський сирний хліб
Пиріг з гарбузом і ківі
Сирні пампушки
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: