Головна » Статті » Рецепти

Як готується страва «Мисливський батон»?
Це блюдо австрійської кухні поєднує в собі відразу кілька переваг - ситне, смачне, транспортабельное - як раз те, що треба мисливцеві щоб перекусити. Але і для пікніків або корпоративних виїздів на природу теж підходить ідеально, і до того ж готується дуже просто.
Що знадобиться для приготування
Довгий тонкий французький батон (багет)
Дві столові ложки м'якого вершкового масла
Два варених яйця
100 грам шинки
100 грам копченої ковбаси
100 грам сиру
Два невеликих маринованих огірочка
Кілька маринованих грибочків
Чайна ложка оливкової олії
Сіль і перець за смаком
Приготування

Відріжте у кінці батона і розріжте його впоперек навпіл. Ножем зріжте м'якоть так, щоб залишилася трубочка з кірки і невеликої кількості м'якушки. Наріжте м'якоть дрібними кубиками, відкладіть поки в сторону.
Дрібно порубаєте яйця, наріжте огірочки, гриби. Наріжте дрібними кубиками шинку, ковбасу, сир. Змішайте всі інгредієнти з м'яким вершковим маслом, додайте кубики м'якушки, посоліть і поперчіть начинку. Начиніть трубочки з батона з двох сторін, загорніть в харчову плівку або фольгу і приберіть в холодильник мінімум на п'ять годин. Перед подачею наріжте на скибочки, якщо готуєте в дорогу - розріжте на дві - три частини - це буде ваш порційний бутерброд.
Вершкове масло можна замінити сирним або вершковим сиром («Альметте»), інгредієнти для начинки підібрати по своєму смаку.
Просмотров: 400
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте, інгредієнти

Рекомендовані рецепти:

Геркулесові смужки з сухофруктами
Лимонно-горіхові млинці
Фризийский цукровий хліб
Ватрушка "Ласун"
"Крем-брюле" з сиру
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: