Головна » Статті » Рецепти |
Як готується єгипетський салат?
Літній салатик з освіжаючим смаком. У складі салату сир фета, але якщо його немає під рукою або він здається солоним, то можна замінити зернистим сиром. Що знадобиться для приготування 200 грам фети Один - два свіжих огірка Головка цибулі (краще фіолетовий) Пучок кропу Пучок петрушки Пучок м'яти (щоб вийшло дві столові ложки нарізаної зелені) Сік половинки лимона Півтори столових ложки рослинного масла Половина чайної ложки меленої зіри Чорний і гострий мелений перець Сіль за смаком Приготування Якщо огірки тепличні - зрізати шкірку, з грунтових зрізати не потрібно. нарізати огірки кубиками. Дрібно покришити цибулю, нарізати зелень. Фету розім'яти виделкою. Змішати всі інгредієнти. Рослинна олія змішати з лимонним соком, злегка збити виделкою. Додати чорний і гострий перець. Якщо любите гострі салати, то можна покласти половинку гострого перчика чилі видалити насіння і перегородки, м'якоть дрібно нарізати). Посипати салат меленої зірою, полити заправкою, перемішати і дати трохи настоятися. Перед подачею викласти на плоске блюдо у формі єгипетської піраміди. Прикрасити за бажанням. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |