Головна » Статті » Рецепти |
Як готується апельсиновий кекс?
Цей рецепт з розряду швидких і простих. Не завжди є час і бажання готувати щось вишукане, так що повсякденна випічка користується у більшості господинь великою увагою. Що знадобиться для приготування Склянку цукру Два яйця Склянку кефіру Півтори - дві склянки борошна Один великий апельсин Чайна ложечка розпушувача 40 грам кокосової стружки Трохи меду або джему, варення (змастити верх) Кольорова або біла кокосова стружка для посипання Приготування В цьому рецепті можна використовувати всі залишки кисломолочних продуктів, які є в холодильнику - йогурт, кефір, сметану, в загальній складності повинен вийти склянку. Якщо не буде вистачати - долийте трохи молочка, такий варіант теж допускається. Яйця розтираємо з цукром дочиста, в пишну піну. Вливаємо кефір (або що є), додаємо кокосову стружку, розпушувач. Розмішуємо, поступово всипаємо борошно. Очищаємо від шкірки апельсин, поділяємо на часточки, ріжемо невеликими шматочками. Додаємо в тісто і перемішуємо. Форму змащуємо маслом, обсипаємо сухарями, борошном або манкою і виливаємо тісто. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо півгодини до рум'яного кольору. Готовий кекс змащуємо медом або варенням і посипаємо кокосовою стружкою. | |
Просмотров: 594 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |