Головна » Статті » Рецепти

Яйце в сосисці
Звичайно такий незвичайний сніданок зі звичайних продуктів потребує трошки більше часу на приготування, ніж банальна яєчня з ковбасою. Але зате яким красивим і апетитним він вийде!
Що нам знадобиться: довгі сосиски, яйця, сіль, спеції за смаком, рослинна олія для смаження.
З підручних засобів знадобляться: зубочистки і палички для їжі.

Відразу про паличках. За прямим призначенням вони використовуватися не будуть. Палички потрібні для того, щоб сосиску можна було рівно нарізати на сегменти, не прорізаючи наскрізь.

Ось як це робиться: сосиску потрібно покласти між двома паличками і гострим ножем нарізати на рівні сегменти. Палички будуть виступати в ролі обмежувача, сосиска не проріжеться наскрізь і при згортанні не розколеться.
Яйця можна збити, а можна зробити порціонну яєчню - в кожне колечко вбити по одному яйцю.
Сосиски звертаємо колечком, кінці скріплюємо дерев'яними шпажками. Обсмажуємо з одного боку в маслі. Перевертаємо, вливаємо в середину кільця яйця, солимо, посипаємо спеціями і доводимо до готовності.
При подачі шпажки акуратно виймаємо - сосиски чудово тримають форму.
Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: палички, яйця

Рекомендовані рецепти:

Зефір на десерт
Порційна шарлотка
Сирники
"Медова" свинина з імбиром
Мигдальне поліно
Салат з квасолі і курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: