Головна » Статті » Рецепти |
Яйце в сосисці
![]() Що нам знадобиться: довгі сосиски, яйця, сіль, спеції за смаком, рослинна олія для смаження. З підручних засобів знадобляться: зубочистки і палички для їжі. Відразу про паличках. За прямим призначенням вони використовуватися не будуть. Палички потрібні для того, щоб сосиску можна було рівно нарізати на сегменти, не прорізаючи наскрізь. Ось як це робиться: сосиску потрібно покласти між двома паличками і гострим ножем нарізати на рівні сегменти. Палички будуть виступати в ролі обмежувача, сосиска не проріжеться наскрізь і при згортанні не розколеться. Яйця можна збити, а можна зробити порціонну яєчню - в кожне колечко вбити по одному яйцю. Сосиски звертаємо колечком, кінці скріплюємо дерев'яними шпажками. Обсмажуємо з одного боку в маслі. Перевертаємо, вливаємо в середину кільця яйця, солимо, посипаємо спеціями і доводимо до готовності. При подачі шпажки акуратно виймаємо - сосиски чудово тримають форму. | |
Просмотров: 738 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |