Головна » Статті » Рецепти

Яблука, фаршировані свининою
Ще один рецепт незвичайного красивого цікаве святкового страви, здатного не тільки порадувати. але і здивувати гостей.
Список інгредієнтів, необхідних для того, щоб приготувати такі фаршировані яблучка: чотири красивих яблука середніх розмірів, 200 грамів свинячого фаршу, 100 г сиру твердих сортів, дві столові ложки вершкового масла, одна чайна ложка оливкової олії, половина пучка петрушки, половина пучка базиліка, мелений чорний перець і сіль.
Яблука слід вимити і насухо витерти, а потім зрізати з них верхню частину і акуратненько з допомогою чайної ложечки вирізати серцевиною і м'якоть. Свинячий фарш потрібно обсмажити на вершковому маслі, після чого його необхідно охолодити і додати до фаршу попередньо натертий на крупній тертці твердий сир, сіль і чорний мелений перець.
Підготовлені яблука потрібно наповнити фаршем і викласти їх на деко, змащене трошки оливковою олією. Деко поставити в духовку і випікати при температурі 180 градусів протягом 7-10 хвилин.
Готову страву прикрасити зеленню базиліка і петрушки.
Просмотров: 584
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, мелений

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Салат "Салют"
Смородиновий пиріг
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Вишневий штрудель з сиром
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: